Støt Corona Camping

Corona Camping er rigtig nok en campingplads, men den er meget mere end en almindelig campingplads. Corona Camping er et frirum og et fristed for forskellige typer af mennesker. Corona Camping er rammen for både mennesker med store ressourcer og dem mindre. Fælles for dem alle, er at disse mennesker, søger og trives i sammenhørigheden og fællesskabet. Det udgør netop formen på Corona Camping. Mange af disse mennesker ville ikke trives under mere ensrettede forhold, som er boligkomplekser, lejligheder eller lignende. Mennesker har brug for at føle sig nyttige og hele. Der er brug for de unikke rammer, som Corona Camping tilbyder. 

Michael og Susanne er et par initiativrige mennesker, som gerne går forrest og hele tiden udvikler nye ideer til, hvordan Dyndet og ikke mindst borgerne i Borup kan få glæde af deres ønske om at skabe en udvikling i området. De er nytænkende og nyskabende i måden, hvorpå de ønsker at skabe liv for campingpladsens beboere, men sandelig også for borgerne i Dyndet og i Borup.

Alt det vil vi gerne bevare. Vi vil kæmpe kampen sammen med Michael og Susanne, der ikke står alene i ønsket om at bevare Corona Camping, som den, er i dag. Det er en lille oase i byen. Et sted, hvor du altid bliver mødt med åbenhed, venlighed og smil.

Kommunen vil gerne give en landzonetilladelse til Michael og Susanne, men kræver at de ikke har nogen fastlæggere på campingpladsen. Det til trods for at Corona Camping har tilladelsen til fastlæggere. Det til trods for at kommunens andre campingpladser uden problem har fastlæggere på deres pladser. Vi bryder os ikke om den forskelsbehandling. Det må være ens behandling for alle. 

Hvis du også har dette ønske om at bevare Corona Camping, som vi kender den i dag, så underskriv denne underskriftindsamling inden den mandag den 22.10.

Den vil blive afleveret på rådhuset i Køge tirsdag den 23.10.