STOP SELSKABSLOKALE / Diskotek

Billede_09-06-2018_12.14_.14_.jpg

SELSKABSLOKALE NEJ TAK FRANK! 

Borgere i Borup må stå sammen om det ingen gang på jord har at godkende et selskabslokale i en gammel Falckstation, der hverken er ordentlig lydisoleret eller designet til at modtage gæster i den størrelsesorden det vil ske her. De borgere tæt på, kommer til at mærke voldsomme værdiforringelser og søvnløse nætter til følge. Et forsamlingshus er en god idé! Og det har vi masser af steder i byen. Men et selskabslokale med nattefester og discokugler på en Falckstation det er himmelråbende tosset. 

Området egner sig fortrinligt til boliger der går i tråd med Borups arkitektoniske særpræg. Så Frank, lyt nu til dine kære naboer og find en bedre løsning. 


BEVÆGELSEN MOD SELSKABSLOKALE I BORUP MIDTBY    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg BEVÆGELSEN MOD SELSKABSLOKALE I BORUP MIDTBY tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook