Stop million besparelsen 2021 på dagtilbudsområdet i Gribskov

bornehave_kopi.jpg

Kære alle forældre, dagtilbudspersonale og andre interesserede i dagtilbudsområdet i Gribskov Kommune.


Gribskov Kommune har sendt et besparelsesforslag på 1,2 mio. kr. på daginstitutionsområdet (inkl. dagplejen) i høring med høringsfrist 19. januar 2021.

Et mindre beløb, de vil dække med en KÆMPE omvæltning i vores enkelte institutioner, for vores børn; nemlig at ændre i ledelsesstrukturen. Penge der må kunne findes på andre områder eller måder.

Fremover skal én leder dække flere institutioner. Det er ikke nemt og slet IKKE et quick-fix projekt at ændre ledelsesstrukturen. Det vil kræve meget af både ledere, personale og ikke mindst for vores børn at indgå under det!

Når du skriver under her, viser du Gribskovs byråd at de må finde en anden måde at spare de 1,2 mio. på dagtilbudsområdet.
Underskriftsindsamlingen indsendes som et høringssvar til byrådet, smid derfor gerne en kommentar til hvorfor du skriver under. 

Konsekvenser ved omlægning til distriktledelse/områdeledelse er bl.a.: 
- Mindre nærværende ledelse, altså længere fra tanke til handling.
- Større sygefravær og evt. medarbejderflugt (psykisk arbejdsmiljø), da den daglige dialog mellem leder og medarbejder bliver mindre tilgængelig. Det fører også til hårdere dage for vores børn, med mindre personale eller ukendt personale.
- Miste muligheden for at have forskelligt profilerede instutioner i kommune, men ende med mere ensretning og derfor ringere udvalg for forældre og familier både i og uden for kommunen. 


Flere undersøgelser fra bl.a. Danmarks Evalueringsinstitut viser at en ændring til distriktledelse/områdeledelse ikke giver positivt tilbage til den pædagogiske hverdag i den enkelte institution.

Du kan læse og deltage i debatten på facebook i Gruppen "Forældre i Gribskov": https://www.facebook.com/groups/721374934634827/?multi_permalinks=3207618326010463&notif_id=1610141182356566&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

 

På forhånd tak for jeres underskrift :) 

 

Underskriftsopretter: Forælder i Gribskov Kommune, Sara Glahn.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Sara Glahn tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...