STOP MEDIERNES KRIG MOD RUMÆNERNE!

Nu stopper festen!

Der bor ca. 30.000 mennesker med rumænsk baggrund i Danmark. De fleste taler dansk, studerer eller arbejder. Der findes også et par forfattere, translatører og forskere mellem dem.

Den danske mediebranche har gang på gang stillet både de herboende rumænere og deres land i et meget negativ lys. Senest med romaprogrammet på DR 1, hvor der bliver fortalt en historie om en mindretal fra et ukendt landsby i Rumænien. Men IKKE om rumænere, selvom journalisten får det til at se sådan ud.

Hvis du er enig i ovenstående, skriv venligst under! Rumænien er et land med næsten 20 millioner mennesker. Mircea Eliade, Mihai Eminescu, Eugen Ionescu og Anastasia Soare var/er også rumænere. Hvor er deres historie?

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Ily nka tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook