'Nej til nyt eventbyggeri og træfældning i Tivoli Friheden' - Stop lokalplan 1128

Friheden1.png

Med min underskrift støtter jeg følgende holdninger:·      

  • Det har store konsekvenser at udvide Tivoli Frihedens aktiviteter både for infrastruktur og parkeringsforhold og også for brugere, naboer og skoven omkring den.
  • Tivoli Friheden skal bevares som en forlystelsespark, ikke udvikles til et eventområde.
  • Der skal ikke udvides for mere ”lyd- og synsforurening” på grund af Tivoli Frihedens placering op ad et tætbefolket område og op ad Havreballe Skov, hvor oplevelser og livsgrundlag for mennesker og livsbetingelser for dyr m.m. trues og forstyrres.

 Vi siger derfor nej til nyt lokalplanforslag (nr. 1128), herunder

  • Nej til fældning af 70 træer og 4.825 m2 skovbryn i det grønne lystskovbælte i Havreballeskov
  • Nej til nyt koncerthus på 22/26 meter placeret direkte op ad skoven
  • Nej til anlæggelse af ny ”Servicevej” i stedet for skovstien ved Tivoli Friheden til mindst 800 lastbiler/varevogne om året  
  • Nej til cykelparkering i det grønne bælte ved Stadion Alle  
  • Nej til at omdanne forlystelsesparken til en koncertplads med 30 koncerter a 10.000-17.000 gæster og 30 koncerter a 5-10.000 gæster i sommerhalvåret. Det er mere end en fordobling af gæstetal. Og derfor også derfor nej til at bygge stort koncerthus med plads til 2500 gæster.  

Tivoli Frihedens fremtidige rolle i Havreballe Skov skal afklares samtidig med Kongelunds Projektets udviklingsproces, hvor de forskellige områders roller i helheden skal fastlægges.

Initiativ: Aarhus Byfælled – Kongelundens grønne venner, BorgerforBynatur, Grundejerforeningen Marselis, Grundejerforening Rosenvænget, Kongsvang-Skovdal Grundejerforening.

Foreningen Træer og Landskab støtter initiativet, idet vi har fokus på den omfattende fældning af træer.

  • Projektet forringer værdien af Aarhus Kommunes plan for nyplantning og skovrejsning. Den bynære natur er afgørende for menneskers psykiske og fysiske velvære. Lokalplan 1128 er i sin helhed en svækkelse af områdets værdi som helle, fristed, oase og åndehul… eller Refugium.

Liselotte Petersen og Marie Nørgaard Laursen, Borgerforbynatur    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Liselotte Petersen og Marie Nørgaard Laursen, Borgerforbynatur tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...