STOP HAVBADEHOTELLET I NR. VORUPØR.

I forbindelse med at Thisted Kommune planlægger at få udarbejdet en ny lokalplan for området beliggende på Havstokken 9, oprettes hermed denne underskriftsindsamling som et klart budskab til Thisted kommunalbestyrelse om at standse projektet.

En lokalplan der vil muliggøre byggeri på Havstokken 9.

Dette gøres fordi mange ønsker at bevare den unikke og autentiske natur ved havet i første klitrække, således at nuværende og kommende generationer forsat vil kunne opleve det åbne, rå og autentiske miljø der findes her.

Området er offentligt tilgængelig for alle der enten bor eller besøger Vorupør.

Stedet giver lys og luft til os alle, skaber fællesrum med en uendelig horisont samt styrker mulighederne for socialt samvær uden krav til den økonomiske status.

Prisen for Vorupørs sjæl kan ikke vejes i guld, udvikling er ikke altid lig med en positivt forandring. Lyt til fornuften og læg jeres hjerter på rette sted.

Skriv under på denne underskriftindsamling i dag og vær med til at stoppe byggeriet af Havbadehotellet.


Maja Bjerregaard Munk, Allan Munk, Facebook Gruppen Vorupør imod Havbadehotel.    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Maja Bjerregaard Munk, Allan Munk, Facebook Gruppen Vorupør imod Havbadehotel. tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...