Stop det høje støjniveau på Halmtorvet!

Husk at bekræfte din underskrift i linket du modtager fra skrivunder.net

Hvis du også er en af de mange, der er generet af det tiltagende støjniveau på Halmtorvet – både i weekenden og på hverdage - opfordrer vi dig hermed til at dele din underskrift.

Således kan vi i fællesskab få Københavns Kommune i dialog og dermed sat en stopper for den kedelige støjudvikling, der har ramt Halmtorvet!

Siden åbningen af spillestedet ”H9”  - beliggende Halmtorvet 9A, 1700 København V – er det for flere beboere blevet enormt stressende at være bosat på Halmtorvet. Vi ønsker derfor, at deres støjniveau bliver reduceret.

Endvidere vil vi med underskriftsindsamlingen gerne sikre, at øvrige caféer i nærområdet ikke får tilladelse til at sætte højtalere op på Halmtorvet og dermed støje i samme urimelige omfang som H9.

Dvs. målsætningen er, at få reduceret den tilladte grænse til max. 70 decibel som det er tilfældet i resten af København. 

OBS.
Til yderligere info, har vi været i dialog med støjvagten fra Københavns Kommune, der har oplyst, at man fremadrettet planlægger, at Onkel Dannys Plads bliver godkendt til brug af soundbokse, koncerter og andre tiltag, der vil få støjniveauet til at stige yderligere.  

DET ER NU VI SKAL HANDLE! 


Maria Fuglsang & Alexander Madsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Maria Fuglsang & Alexander Madsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...