Skriv under: Ringsted Festival diskriminerer mennesker med handicap

boycot1.png

Ringsted Festival diskriminerer mennesker med handicap, når de vælger at det kun er de mennesker med handicap som festivalspersonalet selv vurderer er "værdigt trængende", der skal kunne få en ledsager med uden at skulle betale dobbeltpris for billet. 

En ledsager for en person med handicap, er ikke bare en "ledsager for selskabets skyld". Nej, ledsageren er derimod en forudsætning for at personen med handicap overhovedet kan deltage!

Ringsted Festival påstår der har været misbrug omkring ledsagerordningen, men det er ikke muligt med ledsagerkort. 

Mennesker med handicap har krav på at blive kompenseret for deres handicap, i en grad der gør det muligt for dem at opleve livskvalitet og de muligheder som andre mennesker har. Selvfølgelig uden at der er tale om positiv særbehandling, men det er der bestemt heller ikke her.

Derfor er det både arrogant og nedladende at Ringsted Festival nu forventer at mennesker med handicap skal komme krybende til festivalspersonalet som "værdigt trængende", og på den måde blive bekræftet ENDNU en gang i at NOGEN åbenbart mener de ikke hører til, men at de nærmest skal tigge og bede om at kunne få lov til at opleve de samme muligheder som alle andre.

På den baggrund ser vi det som diskrimination mod mennesker med handicap, der som følge af deres handicap er afhængige af ledsagerordningen. 

Stop diskriminationen! 

Kilder: 

DR:
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/festival-kraever-fuld-pris-handicaphjaelpere

Ringsted Festival:
https://www.ringstedfestival.dk/artikler//festivaldirektren-stiller-op-et-svar-ang-ledsagerordningen?fbclid=IwAR0Z5xjF2crRkE5XlzcvtddzCknCs2tA1OLEoP2lP3Ei1i9Yd6-NF5bBOLo


Christopher Trung Paulsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Christopher Trung Paulsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...