Skriv under for en obligatorisk ID-mærkning af katte

IK-Logo1.png

I alt for mange år er katte i Danmark blevet misforstået.


Skrønen med at en kat kan klare sig selv lever i bedste velgående i den danske bevidsthed. Det kan den ikke! En kat er et ørkendyr, der har brug for at jage 15 gange i døgnet. Man må sige den danske vinter står i stærk kontrast til det.

Det er hverdag for internaterne at få sølle, tynde og syge katte ind, der på bedste vis har forsøgt at klare sig selv. Det er dem der trods deres tilstand har overlevet, resten var ikke så heldige.

Det er alt for nemt for folk at avle killinger, der er ingen konsekvenser eller store økonomiske udfordringer. Men det håber vi der bliver ved en obligatorisk ID-mærkning.
Og vi håber det kan hjælpe til at højne kattens status.

Derfor er vi i Inges Kattehjem gået sammen med DOSOs 20 øvrige medlemsforeninger, for sammen at arbejde politisk, for en obligatorisk mærkning af katte.

IMG_0129_lille2.jpg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Inges kattehjem tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...