Bevar Skolemarken

Kommentarer

#2

Skolemarken er en helt unik oase på Frederiksbjerg. Ikke kun for de børn der vælger natur og dyreliv til, men for alle beboer i området.

Lise Faurholt (Århus, 2023-03-18)

#6

Skolemarken har eksisteret i over 40 år og har været samlingspunkt for børn på tværs af sociale skel, skoler og alder. I weekenderne bruges Skolemarken til glæde for både børn og voksne - og hvor dyrene skaber en ramme om socialt samvær.

Tanja Stauning (Aarhus , 2023-03-18)

#8

Det er uansvarligt at fjerne Frederiksbjergbørnenes mulighed for at stifte bekendtskab med dyrehold. Desuden er Skolemarken et unikt sted med en ganske særlig ånd der får hele kvarteret til at hænge sammen.

Bjørn Pedersen (Aarhus c, 2023-03-18)

#9

Jeg har set, hvor godt et samlested det er for børn. Min datter der passer en kanin der bruger meget af hendes tid på skolemarken, hvor hun er social med andre børn, og samtidig har et godt sammenhold omkring dyrene. Det er også en mulighed for børn der bor i lejligheder, hvor der ikke er tilladt med kæledyr, at lære at passe på dyr og det ansvar der følger med. Det er ikke kun skolens børn der bruger legepladsen, men også små børn, der kommer og besøger dyrene. I en tid hvor børns trivsel bør prioriteres, er det en skam at spare sådan et sted væk.

Christina Jørgensen (Aarhus C, 2023-03-18)

#10

Skolemarken er “guld” for både børn og voksne på Frederiksbjerg❣️

Blume Lisbeth (Aarhus C, 2023-03-18)

#11

Også børn på Frederiksbjerg skal have lov til at omgås dyr. For mange unger her er det eneste mulighed. Det giver dem en chance for at tage sig af og øve omsorg for et levende væsen.
Har haft tre drenge, der alle på forskellige måder har benyttet Skolemarken flittigt i 00’erne og 10’erne. Et skønt sted ❤️

Birgitte Balladone (Aarhus C, 2023-03-18)

#12

Et af de få åndehuller der findes i Århus midtby,
og at man der samtidigt kan give børn en mulighed for at have et kæledyr.

Vagn Nielsen (Århus C, 2023-03-18)

#13

Vi bor på Frederiksbjerg og Skolemarken og dens dyr har været et fast højt prioriteret besøg ugentligt igennem hele min søns opvækst. Nu går han på Frederiksbjergskolen og har dagligt glæde af Skolemarken. Helt uforståeligt hvorfor Midtbyens børn skal miste deres naturtilbud.

Anne Birk (Aarhus C, 2023-03-18)

#14

Jeg skriver under, fordi Skolemarken er kvarterets lille oase, hvor børn i byen har et stykke natur med urtehave og blomster, geder og fugle, og de kan have kaniner sammen med andre børn på Frederiksbjerg. Det skaber sammenhold og trivsel, at børn og forældre hjælpes ad med at passe dyr midt i byen, og den pædagogiske arbejder, der er tilknyttet, er limen, som holder det hele sammen.
Det ville være helt ufatteligt trist at ødelægge så unikt et fællesskab ved at nedlægge Skolemarken. DERFOR skriver jeg under!

Charlotte Thuesen Hvitved (Aarhus , 2023-03-18)

#16

Skolemarken er et utrolig værdifuldt tilbud og fællesskab for bybørnene og børnefamilierne på Frederiksbjerg - og for institutionerne i området. Bybørnene får her mulighed for at have samspil med dyr, lære om dyr og lære at tage et ansvar for et levende væsen. Dyr der skal passes hver dag. De fleste her bor i lejligheder, hvor det ikke er mulighed for at have kæledyr derhjemme, så skolemarken er den mulighed børnene har.

Skolemarken med dyrene er en del af Frederiksbjergs DNA og det vil være et tab for kvarteret, hvor der bor mange småbørns-forældre, hvis den lukker.

Rikke Stephensen (Aarhus, 2023-03-18)

#17

Jeg skriver under fordi jeg hele mit liv har brugt skolemarken, nu er jeg gravid og har glæder mig til at give den samme gode opvækst til min datter !

Nicoline Karlsen (Aarhus, 2023-03-18)

#22

Fordi det er et forkert sted at spare.
Skolemarken er et helt fantastisk sted for børn og unge. Børn der bor i lejlighed i lokalområdet, kan måske ikke have dyr derhjemme, men på Skolemarken kan børnene få mulighed for ar have en kanin, med de pligter og det ansvar der følger med. Det er unikt, og bør bevares.

Lone Henriksen (Aarhus, 2023-03-18)

#23

Det er det bedste sted midt i byen. Mine børn ville er knuste ved tanken om at skolemarken lukker.

Kathrine Fylking (Aarhus C, 2023-03-18)

#24

First det er vigtigt med naturoplevelse/dyr også for midtbyfamilierne

Ylva Ivraeus (Århus C , 2023-03-18)

#25

Skolemarken har altid været en oase for både børn og voksne.

Inge Viskum (Aarhus C, 2023-03-18)

#26

Skolemarken er et vigtigt fælles byrum, som er definerende for Frederiksbjerg.

Niels Dalsgaard Nielsen (Aarhus, 2023-03-18)

#29

Jeg mener det er værd at bevare Skolemarken som pædagogisk ledet fordi det giver en masse børn på skolen mulighed for at lave noget andet en det den almindelige klub kan tilbyde. Børnene, institutionerne i nærområdet og familierne har et sted at samles og da mange ikke har mulighed for selv at have dyr, er det et sted hvor små børn kan komme ned og være sammen med dyr. I hverdagen ses der mange institutioner børnehaver og vuggestuer som kommer forbi.
De voksne omkring Skolemarken gør et fantastisk arbejde og skaber plads til alle, der i den almindelig klub ikke føler sig helt hjemme der, det er ærgerligt at man vil fjerne dette tilbud!

Annica Jørgensen (Århus C, 2023-03-18)

#31

Jeg har børn på skolen, som elsker skolemarken, sammenholdet, Allan og dyrene!

Pernille Dancy (Viby J, 2023-03-18)

#32

Min datter er kanin-barn på Skolemarken og Skolemarken er så stor en del af det at være børnefamilie på Frederiksbjerg, at jeg har svært ved at forestille mig området uden dyrehold og pædagogernes nærvær.

Anja Søe Jensen (Aarhus+C, 2023-03-18)

#33

Skolemarken er en vigtig del af børnene på frederiksbjergs hverdag.

Stefan Møller Hansen (Århus+C, 2023-03-18)

#34

Jeg har set og hørt, hvordan børnene trives og udvikler sig positivt , i omgangen og fællesskabet med de søde kaniner.
Det kan man IKKE bare sådan lukke ned.

Ellen Christensen (Billund, 2023-03-18)

#36

Jeg er pædagog i en børnehave tæt på Skolemarken og vores børn har alle årene elsket at komme på tur og besøge dyrene på Skolemarken.
Med den normering vi har, er der ikke mange muligheder for længere ture og Skolemarken er derfor SÅ vigtig for os ift at give børnene betydningsfulde oplevelser i hverdagen. Vi bruger den ofte og vi møder ALTID andre grupper af børn fra områdets institutioner. Skolemarken er en vigtig del for os pædagoger i opfyldelsen af den styrkede pædagogiske læreplan - er der overhovedet opgjort data over HVOR mange, der har glæde af Skolemarken og dyrene ?
Det er altså ikke kun en børnegruppe af fantastiske kaninpassere, der mister et fristed - Aarhus Kommune gør det også RIGTIG svært for deres egne pædagoger i områdets institutioner at skabe spændende og udviklende børnemiljøer når lokalområdet skrælles for muligheder !!

Kirstine Kirk (Aarhus , 2023-03-18)

#38

I min barndom i 70erne var skolemsrken mit fristed som by barn var det skønt at kunne have kanin,høne og en have. Det var også her man fik en voksen snak om problemer i hjemmet eller i skolen og jeg fik lært en masse kreative ting . En samlings sted vor vi fik venner på kryds og tværs af alder og en voksen støtte der nok gjorde at vi ikke laved ballade i gaderne.

Søs Kristensen (Odder, 2023-03-18)

#39

Skolemarken har så meget at byde på en lille oase midt i byen

Jørn Rasmussen (Aarhus, 2023-03-18)

#40

Skolemarken er et grønt og nødvendigt åndehul midt på Frederiksbjerg. By børn der bor i lejlighed har mulighed for at holde kanin og lærer hvad det vil sige at passe dyr. Hele området, både børn og voksne bruger skolemarken hver dag! Er rigtig yndet sted går simpelthen tabt!

Brian Jørgensen (Aarhus , 2023-03-18)

#44

Der skal være plads til børn og dyr i byen! Dette unikke tilbud skal ikke spares væk!

Jeanette Stoltenberg (Hornslet , 2023-03-18)

#47

Skolemarken er et stort aktivt for børn, forældre og bedsteforældre! Det er et billigt tilbud, med stor værdi for mange på Frederiksbjerg!

Inge Olesen (Aarhus, 2023-03-18)

#49

…det giver mening

Rasmus Faurholt (Århus C, 2023-03-18)

#50

Et af de sidste åndehuller for børn og forældre på Frederiksbjerg. Skolemarken er en institution, der i over godt 40 år, har været et fast og trygt tilholdssted for alle Frederiksbjergs børn og unge.
Kære politikere. Tænk i mennesker og livskvalitet og bevar et af vores bys sidste fantastiske oaser.

Susanne Kristensen (Aarhus C, 2023-03-18)

#51

Vi har to børn på frederiksbjerg Skole. Vi elsker Skolemarken, fordi den er et fantastisk uderum, og en enestående perle i Aarhus. Vi har benyttet os af at komme på Skolemarken, siden vores børn var små, og har svært ved at forstå, at man kan finde på at spare på dette område.
Vi har altid været stolte over at vise vores skole frem, især pga dyrene, som jo gør stedet helt unikt

Mette Gaaei Sørensen (Aarhus C, 2023-03-18)

#55

Jeg skriver under fordi mine børnebørn bruge skolemarken

Nya Frederiksen (Hornslet, 2023-03-18)

#57

Fordi mine børnebørn bruger skolemarken.

Kent Frederiksen (Hornslet, 2023-03-18)

#59

Skolemarken er et vigtigt sted for mange børn.

Linda Erichsen (Aarhus , 2023-03-18)

#61

Fordi det er en oase for børn og voksne og vi har ikke for mange af dem. Vigtigt for vores kvarter !! Bringer så meget glæde

Sonja Lienhøft Stjernholm (8000, 2023-03-18)

#62

Jeg har tre børn på skolen som elsker den del af skolens udeområde samt de alle tre ser frem til, når de når alderen, hvor de kan blive kaninpassere.

Maiken Løsmar (Aarhus, 2023-03-18)

#63

Skolemarken med dyrene er et uvurderligt åndehul i byen for både små børn, unge og gamle - et samlings sted hvor folk mødes på tværs af generationer. Vi har brugt den dagligt gennem 20 år både sommer og vinter. Stop med at lukke åndehullerne i vores by - bevar skolemarken!

Bodil Ehlers (Århus, 2023-03-18)

#64

Vi har brug for disse åndehuller i midtbyen

Allan Bro Hansen (Aarhus C, 2023-03-18)

#65

Mine børn går på Frederiksbjerg skole og bruger skolemarken meget!

Karoline Bødiker (Aarhus C, 2023-03-18)

#69

Jeg elsker skolemarken. Børn i byen skal også have adgang til dyr.

Pernille Jørgensen (Århus, 2023-03-18)

#70

Skolemarken er et unikt sted, som vi ikke kan undvære.

Anne Åbom (Aarhus, 2023-03-18)

#75

Min datter går på Frederiksbjerg skole, og dyrene og de voksne (Allan) på Skolemarken er en stor og vigtig del af børnenes trivsel. Århus byråd er ved at gøre Århus til en grå og glædesløs by for børn og voksne.

Jannie Krabbenhøft (Århus, 2023-03-18)

#76

I kan ikke blive ved med at sløjfe alle de små (og store) åndehuller, der gør Aarhus til den helt særlige by, den nu engang er. Stop nu.

Mette Jakobsen (8240, 2023-03-18)

#77

Jeg bakker op om at bevare Skolemarken.

Andreas Tang-Brock (Ry, 2023-03-18)

#79

Byen har brug for "åndehuller" - ellers gror alt til i beton, dyre boligpriser som differentierer i, hvem der bor her og økonomisk har mulighed for at bo her (vi bliver endnu en ghetto af borgere som betaler topskat) - og ja så er der det med parkeringen.......Har brugt Skolemarken meget med børnene, og håber børnebørnene også skal opleve denne skønne plet i midtbyen.

Laila Toft Hansen (Århus C, 2023-03-18)

#80

Der mangler grønne pletter i Aarhus by, til børn og voksne.

Mona Lytken (Viby, 2023-03-18)

#81

Det er vigtigt at bevare et grønt område (for bl.a. børn) på Frederiksbjerg.

Charlotte Brammer (Åbyhøj, 2023-03-18)

#82

Politikerne ser ikke hvilket kæmpe fællesskab de ødelægger

Emma Rasmussen (Mårslet, 2023-03-18)

#83

Jeg skriver under fordi, jeg synes skolemarken skal bevares. Både for det grønne område og børnenes glæde og trivsel.

Lea Bro Hansen (Aarhus C, 2023-03-18)

#86

Jeg skriver under fordi Skolemarken betyder meget for børn og deres familier i området. Men også os som kommer udenbys fra nyder den lille oase midt i Århus

Jane Bach (Hammel, 2023-03-18)

#89

….dyrene, især kaninerne, på Skolemarken er af uvurderlig betydning for mange børn og unge, især de sårbare og ængstelige.

Bettina Lund (Aarhus C, 2023-03-18)

#91

Skolemarken er en nødvendig oase for midtbybørnene. Den SKAL være der!
Min søn glædede sig i 3 år, til at få en kanin og det var så vigtigt for ham og for os som forældre, at den mulighed forefandtes

Trine Marie Vinkler (Århus, 2023-03-18)

#92

Frederiksbjerg er et børnevenligt kvarter og vi skal kunne rumme mange til ud til børnene. Jeg har ikke selv børn. Selv jeg kan se, hvor stort en del af området det er at have dyrene gående.

Cille Andersen (Aarhus, 2023-03-18)

#93

Ønsker at denne oase i midtbyen bevares til glæde for mange børn og voksne

Anders Tække (Aarhus C, 2023-03-18)

#94

Fordi mine børn elsker stedet.

Ditte Chemnitz (Aarhus V, 2023-03-18)

#95

Skolemarken er til glæde for både børn og voksne og er et yndet udflugtssted for rigtig mange børnefamilier. Det er vigtigt at også midtbybørnene ser og lærer at omgås dyr.

Kirsten Nielsen (Aarhus C, 2023-03-18)

#98

Jeg er kommet på skolemarken altid. Både som barn, som ung og nu som forældre. Det er en perle og en fast integreret del af Frederiksbjerg. Det må aldrig ske, at det lukkes. Det skaber glæde for så mange småbørnsfamilier som elsker at komme der. Alle de omkringliggende institutioner bruger det flittigt.. skal alle gode tilbud for børn i Aarhus lukkes? For synes godt nok der bliver skåret mere end byen godt bære. Børnene forsvinder ud af byen, det har er noget af det vi elsker ved at bo her. Ikke fjern det også!! Jeg er Frederiksbjerg helt ind i hjertet, men ærligt er jeg begyndt at tvivle på om mine børn skal vokse op i Aarhus, når alle de gode kulturelle tilbud fjernes og byen ikke lever længere. Det her er en ommer!

Emma Rikhof (Aarhus, 2023-03-18)

#105

Jeg har gennem årene set hvor megen glæde børnene har af et sådant tilbud. I en by, hvor der ikke er afgang til så mange dyr er det vigtigt at give børn den mulighed på anden vis

Anita Lykke (Aarhus , 2023-03-18)

#107

Det er et børnefristed i midtbyen

Siri Madsen (Århus, 2023-03-18)

#108

Jeg ikke kan bære hvis Frederiksbjergs børn ikke har mulighed for at se dyr i byen og når de er store nok, passe på dem

Pernille Schirmer Grand (Aarhus C, 2023-03-18)

#109

Bor i området; et fantastisk område på en dejlig beliggenhed

Tove Buch Hansen (Århus C, 2023-03-18)

#110

Det er vigtigt at bevare bare en smule af de smukke og hyggelige oaser vi har midt i Aarhus by, hvor børn og voksne har mødested hele året rundt

Tim Boström (Højbjerg, 2023-03-18)

#111

Det bare er sindssygt vigtigt at bevare områder som dette i Aarhus C.
Har selv besøgt stedet med mit første barn.
Bor ikke i Aarhus mere, men ved hvor meget det sted giver af glæde og unik rum til børn (og voksne) i alle aldre.

Marianne Bech (Ebeltoft, 2023-03-18)

#112

Har så mange gode barndomsminder fra skolemarken. Særlige oplevelser som byens børn fortjener også at få.

Mathilde Thomassen (Horsens, 2023-03-18)

#116

Mine børn har brugt skolemarken i mange år og også haft kanin derovre. Stedet har været et fantastisk pædagogisk ledet fristed om eftermiddagen . Det er rigtigt synd at spare på det område

Anne Nielsen (Aarhus c, 2023-03-18)

#117

Jeg er kommet der hele min barndom og kommer der med min datter hver gang vi er i Århus. Jeg vil også gerne kunne komme der med mine børnebørn engang. Det er Århus-historie, det lukker man ikke bare ned.

Cecilia Quist (Vejle, 2023-03-18)

#121

Jeg skriver under fordi jeg synes det er vigtigt at bevare og have oaser med pædagogisk personale tilknyttet til vores børn og børnebørn også i midtbyen af Århus.

Susanne Thomassen (Aarhus C, 2023-03-18)

#124

Vi skal bevare børnene og børnefamiliernes frirum, som har været en del af nærmiljøer i over 25 år på Frederislbjerg.

Cecilie Tang-Brock (Aarhus , 2023-03-18)

#125

Fordi det er vigtigt for vores børn og for hele området..

Anna Sejr (Århus C, 2023-03-18)

#127

Fordi børn og deres fællesskaber ikke skal ødelægges af voksne! Derimod skal de styrkes og bevares!

Niels Papsø-Stevns (Aarhud, 2023-03-18)

#129

Jeg synes det er et helt forkert sted at spare penge.

Thomas Svendsen (Aarhus, 2023-03-18)

#133

Jeg synes det er rigtig ærgerligt, at rådmanden ikke kan se den værdi det giver børn der bor i byen, at have en lille grøn oase med kaniner mv. Tænk hvor meget glæde den bringer for børn som ikke har mulighed for at holde kæledyr i lejlighed, og som ikke lige har en have de kan gå ud i.

Mette Holst (Risskov, 2023-03-18)

#139

Skolemarken er fantastisk

Lasse Damgaard (Aarhus , 2023-03-18)

#140

Skolemarken er en del af lokalområdet på Frederiksbjerg; også i weekenderne. Det samler.

Amalie Ravn (Aarhus, 2023-03-18)

#141

Mine børn har haft så mange gode timer på Skolemarken - kan slet ikke forestille mig, den ikke skal være her.

Pernille Duun (Århus C, 2023-03-18)

#146

Min datter passer kanin på skolemarken og kommer der flere gange om ugen for at hygge med den og sine veninder. Skolemarken betyder rigtig meget for mange børn og familier.

Lützhøft Ananna (Viby J, 2023-03-18)

#148

Lokale faciliteter, som borgere og deres børn har stor glæde af, skal bevares.

Ole Heppa (Aarhus C, 2023-03-18)

#150

Jeg bruger skolemarken og dyrene hver eneste dag med min 2-årige datter!

Johanne Sturis Ustrup (Aarhus C, 2023-03-18)

#151

Mit barn tager tit der. Der bliver ærgerligt at gå glip af marken.

Desislava Lystrup (Aarhus C, 2023-03-18)

#152

Legepladsen Skolemarken er et samlingssted for børn i alle aldre fra hele Århus.

Line Ulsø (Århus, 2023-03-18)

#154

Jeg har selv haft stor glæde af området i min opvækst og ønsker samme forhold for yngre generationer. Det er allerede blevet mindre efter den nye skole. Det vil ødelægge området hvis det fjernes helt!

Ninna Poulsen (Aarhus, 2023-03-18)

#157

Fordi min datter har en kanin på skolemarken

Kjestine Noer (Aarhus C, 2023-03-18)

#158

Det er uacceptabelt at lukke et fristed for børn som dette. Børn uden stemmeret skal ikke financiere lempelse i topskat og lignende.

Hans Brock (Tilst, 2023-03-18)

#159

Børn skal have andet at lave end at sidde og spille computer. Skolemarken er et godt sted at mødes, og det er godt for børnene med fællesskabet omkring dyrene. Sunde aktiviteter giver sunde og glade børn. Kommunen får rigtig meget livskvalitet for de få penge, der går til skolemarken. Hvor er det trist, de ikke kan se det.

Sixten Therkildsen (Aarhus, 2023-03-18)

#162

Jeg skriver under, fordi mine børn har brugt legepladsen meget og den er en vigtig del af midtbybørnenes opvækst og jeg mener at den bør bære et tilbud fremadrettet.
Hvor fattigt kan det blive? Danmarks 2. største kommune!

Tina Knudsen (Aarhus C, 2023-03-18)

#164

så lidt har så stor betydning for børns udvikling!

Ditte Bringsjord (Aarhus C, 2023-03-18)

#166

Det er vigtigt at bevare oaser som disse i byen. Det giver glæde til så mange som ellers ikke har mulighed for hold af dyr og er et stort besøgsmål for alle aldre

Kristina Neve Kristensen (Aarhus , 2023-03-18)

#167

Jeg mener det er vigtigt for børnene at lære om dyrene og det kan de om noget her. Det er et vigtigt område for Frederiksbjerg at bibeholde

Aske Barsøe (Aarhus C, 2023-03-18)

#168

Der er brug for Skolemarken!!

Vibeke Sandø (Århus, 2023-03-18)

#169

Det er dejligt at være på Skolemarken sammen med mine børnebørn

Lene Nyeng (Hurup, 2023-03-18)

#170

Skolemarken er en yderst værdifuld del af Aarhus. især på grund af dyreholdet, der giver mulighed for børn og voksne at omgås dyr i en ellers fortættet bykerne. Man får et snif af natur og afslappethed i en ellers ofte stresset og fortravlet hverdag med biler og trafik - og det har vi brug for!

Elsebeth Hansen (Aarhus C, 2023-03-18)

#176

Bor i området og gør brug af skolemarken selv og med bærnebørn.

Karen Jousselin (Aarhus, 2023-03-18)

#178

Det er det skønneste inkluderende åndehul for børn og unge!

jensimut@hotmail.com Tomsen (Aarhus , 2023-03-19)

#180

Jeg gerne vil bevare dyrene

Britt Munk-Madsen (Aarhus C, 2023-03-19)

#181

Jeg skriver under fordi vi ofte går der hen med vores piger i weekenden, og de elsker at komme der

Louise Grunnet-Jensen (Aarhus C, 2023-03-19)

#183

Jeg ønsker at bevare børnenes byrum!

Louise Christiansen (Århus, 2023-03-19)

#185

Det er en unik mulighed for at børn, også i byen, ved hvad natur er. Det er så simpelt som det - lad os ikke gøre som alle andre større byer, lad os skille os positivt ud!!

Christian Søholt (Århus, 2023-03-19)

#187

Jeg skriver under fordi der bliver færre og færre steder som disser, hvor bysbørn kan få et pusterum for byens meget travle hverdag, dyr og lej kan gør børn mere rolige og give mere trivsel. Når nu der tales om den store mistrivsel blandt børn og unger, så er det nok ikke lige her de skal spare, så heller betale en smule mere i skat

Maj Britt Jacobsen (Viby J, 2023-03-19)

#188

Stop med at spare på det gode børneliv

Mads Hermansen (AARHUS , 2023-03-19)

#193

Har brugt skolemarken sammen med mine børnebørn og håber at den bliver bevaret så jeg også kan se mine oldebørn få glæde af den

Helle Grundvad Madsen (Århus, 2023-03-19)

#194

Skolemarken og dens natur er så vigtig for menneskers trivsel i Aarhus

Pernille Kjeldmann (Århus C., 2023-03-19)

#195

Vi skal bevare og værne om de små åndehuller der er i midtbyen. Jeg er vokset op på Frederiksbjerg og havde en fantastisk barndom på grund af alle de fristeder der var. Nu er der snart ingen af fristeder tilbage. Hvor skal børnene efterhånden være???

Dorthe Højhus Svendsen (Tilst, 2023-03-19)

#197

Skolemarken er et fristed for midtbyens børn, deres forældre og bedsteforældre ❤️.

Trine Frankær (Århus, 2023-03-19)

#198

Jeg havde min gang i området for 20-25 år siden. Jeg gik på NJ. Fjordsgade skole og for os bybørn, var det fantastisk at have er sted du kunne møde dyr og blive lidt beskidt, når dyr er begrænset i lejlighederne rundt omkring. Det er en dejlig del af mine barndomsminder fra at være opvokset på Frederiksbjerg.

Matilde Thisted Sørensen (Skanderborg, 2023-03-19)

#200

Fordi skolemarkedsprogrammet er et fantastisk rekreativt område for børn og voksne i midtbyen.

Freddy Dresler Jørgensen (Århus C, 2023-03-19)