STØT CORONA CAMPING

Kommentarer

#801

Man bliver nød til at mødes på halvvejen og finde en ordentlig løsning og ikke kun i Køge, men i hele landet.

Øyvind Bertel Fabricius Holm (Albertslund, 2023-01-21)

#802

Så længe der ikke kan anvises fornuftige alternativ, er det politisk overgreb at lukke for Corona Campings helårsbeboelse!!!

Bent Nielsen (Nykøbing Mors, 2023-01-21)

#803

Jeg skriver under fordi kommunen er så dobbeltmoralsk, den ene øjeblik sender du folk der ud, og næste øjeblik skal alle væk, og hvad betyder det for en kommunen, at en campingplads hjælper dem som kommunen ikke gider at hjælpe på en god måde, de skulle heller være glade for corona camping, at de har hjertet på rette sted.

Jesper Thor Hansen (Kerteminde , 2023-01-21)

#805

Absurd at lukke ned for alternative bo-former
Dk mangler diversitet i bo former og alternativer til dyre leje lejligheder

Pernelle Dyrberg (Næstved , 2023-01-21)

#806

Lad nu for pokker Corona camping være i fred og ro, det fungerer jo rigtig godt og parret der ejer stedet, virker til, at de virkelig har styr på det hele derude 🤘🤘

Bettina Marie Boksa (Herlufmagle , 2023-01-21)

#808

Fordi Corona Camping altid vil være i mit hjerte, fordi det på et tidspunkt i mit liv har hjulpet mig på ret køl og har lært mig rigtig mange ting omkring socialt sammenhold og en del andre ting som jeg kan tage med mig videre i livet. Når det er sagt har jeg ikke kun boet der for at komme på ret køl jeg har senere boet der af lyst og ikke kun nød.
Folk bør selv have lov til at bestemme hvordan de vil bo.

Tobias Lindh Kildegaard (Borup, 2023-01-21)

#809

Vi har INGEN boliger til mange danskere. Vi ryger bag boligkøen grundet konventionerne fra eu til de få billige boliger. Corona camping er et alternativ til disse mennesker der i den grad er blevet røvrendt af det danske system. Lad dem være og så skulle kommunen skamme sig - tænk at man i Køge kommeune kan være sig selv bekendt.

Susanne Juel Andersen (4760, 2023-01-21)

#811

Det giver ikke mening at lukke pladsen.

Jakob ågård (Næstved, 2023-01-21)

#812

Det er en god sag

Ronnie Hansen (Vordingborg , 2023-01-21)

#813

Lad dog folk bo som de vil/magter, det ikke alle der trives i en lille lejlighed.

John Pedersen (Ringsted , 2023-01-21)

#816

Jeg syntes at de menesker der ønsker at bo på campingpladser, her under corona Camping som gør en masse for udsatte mennesker af mange årsager bla. økonomi og som ønsker at campere, de politiker i Køge Kommune skulle skamme sig og de politiker har jo deres økonomi på det rene, kommunen har jo også selv sendt borge derned, så det kaller jeg dobbeltmoral.
Stem ikke på dem igen ved komunialvalg der da de jo er imod corona Camping
Mvh. Stig Johansen

Stig Johansen (Næstved, 2023-01-21)

#817

folk skal jo bo er sted

Per jørgensen (Næstved, 2023-01-21)

#819

Det er fuldstændig forrykt, at de faste beboere skal vær, når der er så stor mangel på billige boliger.

Anne Studsgaard (Hvidovre Denmark, 2023-01-21)

#820

Det er jo fuldstændigt absurd at folk ikke må bo på en campingplads året rundt , hvis det er det folk har lyst til/trives godt med så kan jeg ikke se hvad det kan genere hverken kommune eller stat, så længe der ikke bliver lavet ulovligheder eller generer naboer så kan jeg ikke se problemet og hvor vil kommunen anbringe de folk der bor på Corona camping, de (kommunen) benytter sig jo selv af Corona camping når de skal bruge midlertidige boliger til borgere i nød

Morten Hansen (NÆSTVED, 2023-01-21)

#823

Jeg mener at man skal ha friheden til at vælge og fordi jeg ikke kan se forskellen i at må bo i sin båd contra campingvogn

Monica Dønkjær (Lundby, 2023-01-21)

#824

Fuldstændig urimeligt at man ikke selv må bestemme hvor man vil bo...😡

Chris Billing (Tappernøje , 2023-01-21)

#825

Jeg er for frihed

Jan Hermann (Roskilde, 2023-01-21)

#826

Fordi jeg mener at hvis pladsen vil holde åben og opsyn med at der er pænt og rent samt god ro og orden, så burde det være ok at folk bor på denne måde… det gør at nogle som kommunen ellers skulle finde og betale bolig til, de mere eller mindre kan klare dem selv… der er også bare mennesker som finder dette liv tiltrækkende og lad da dem udleve den drøm… men disse beboere skal vide at der skal herske et vis menneskehensyn på samme vis som hvis du boede i hus eller lejlighed… synes vores samfund har for travlt med at putte os alle i en kasse.. hvorfor skal campingpladsen også stå øde hen en del af året, lad dem da leve hele året…

Karina Richard (Næstved, 2023-01-21)

#828

Fordi jeg støtter op om at alle skal have et sted at bo, og dem som bor på Corona Camping trives bedst der.

Mette Belmark (Næstved, 2023-01-21)

#829

Selvfølgelig skal de mennesker have lov st bo på campingpladsen!

Marianne Eliasson (Mern, 2023-01-21)

#830

Syntes det er op til folk hvordan de vil bo samt mange har ikke råd til de dyre huslejer og de har jo ikke gjort skade og har forståelse af at selv køge kommune sender borgere til cronna camping da de ikke har boliger nok

Thomas Jensen (Skælskør , 2023-01-21)

#831

Det giver god mening at lade dem blive boende på campingpladsen. Hvor skal de ellers være? Der er vel heller ikke nogle inden for kommunen der hjælper dem med anden bolig. Eller økonomien dertil.
De har fundet sig godt til rette på campingpladsen. De har et fælleskab de ikke får mange andre steder.
Lad dem blive. De har et hjem. Smides de ud bliver de hjemløse.

Henriette Andersen (Næstved , 2023-01-21)

#833

Det ikke lader til at der er etableret et fornuftigt alternativ for disse mennesker.

Pernille Villumsen (Næstved, 2023-01-21)

#834

Det skal Køge kommune, ikke blande sig i, der kan være mange grunde til at man bor sådan, økonomi, lyst,helse, frihed, og det må mennesket frie valg, siger loven noget andet på det område, så skal lovgivningen ændres.
Mvh. Per Andresen

Per Andresen (Fuglebjerg, 2023-01-21)

#836

De mennesker har brug for ro til at komme videre og det gør de bedst der . Lad dem bo

Michaela Petersen (Kildemarksvej 92 st , 2023-01-21)

#837

Bevar corona camping

Heidi Vilhelmsen (Ishøj , 2023-01-21)

#839

Jeg støtter det frie liv at der mulighed for vælge selv hvor og hvordan man ønsker at bo og leve jeg syntes at det indgribende i selvbestemmelse retten over eget liv
Jeg mener også at når køge ikke har noget andet sted/ bolig at tilbyde som alternativ tænker jeg at det må bekosteligt for køge kommune i forskellige former for ophold til børn og unge, når deres forældre bliver hjemløse fordi køge kommune ikke fleksible og ikke vil eller kan forstå hvilken livstil det er at bo og leve på en campingplads og hvilken sammenhold der er ( man hjælper og støtter )i denne livsstil.

Gitte Danielsen (Rødvig, 2023-01-21)

#841

Det gør jeg fordi: 1 : Vi skal selv bestemme hvor og hvordan vi vil bo. Vi skal bo der hvor vi er lykkelige og trives bedst. Det er ikke politiske love og regler der skal afgøre, hvor vi trives bedst.

2: Hjemløsheden er alt for stor i Danmark. Folk med skæve finurligheder, der ikke passer ned i systemets firkantet kasse, er fortabt, da den offentlige hjælp vil bestå i at forsøge at ændre folk så de kommer til passe ind i vores "normalisering" Det lykkes bare ikke særlig godt. Man må se på hvad der gir mening og glæde for det enkelte menneske. Hvad der skaber trivsel og lykke er individuelt fra menneske til menneske. Og hvis det kan skabe glæde og trivsel for nogen at bo på Corona så er det det de skal. Jeg lider ingen nød, men er vild med Corona camping som ligger i s fantastiske omgivelser, har nydt hvert et minut jeg har været der.

3: Man kan bo under virkelig trange umenneskelige kår i en lejlighed eller et hus. Det ved jeg alt om da jeg kører i hjemmeplejen og kommer i rigtig mange hjem. Så Køge kommunes pjat med ledninger og den slags apv agtig ting er simpelthen hen for lange ude et argument. Jeg har set langt værre, end de vogne på Corona. Der er mennesker de bor i lejligheder som sidder i deres egen afføring, gamle madvarer i køkkenet, skrald i hele hytten, intet rent tøj, dårligt helbred, depression og stor mistrivsel.
KIG PÅ TRIVSEL. Trives et menneske, jamen så er man på rette sted uanset hvor eller hvordan man bor.

Susanne og Michael gør et kæmpe stykke arbejde. De får ikke folk til at passe ind i systemet men de får folk til at trives og føle sig ønsket.

Jeg kunne blive ved ❤️

Tanja Hansen (Ringsted , 2023-01-21)

#843

Når politikkerne er igang med at dumme sig med forkerte beslutninger, må vi borgere straks træde til og vise at en fejl er blevet begået

Jacob Pedersen (Næstved, 2023-01-21)

#844

Ingen har fortjent at være hjemløs. Lad dem dog blive, hvor de altid har boet..

Pia Anny Lizzi Hansson (Stege, 2023-01-21)

#846

Mennesker der er diagnose ramte, har godt af at være sammen med andre mennesker og have et fællesskab, det fællesskab får de IKKE i en lejlighed, de vil sidde alene og blive mere og mere ensomme, det ville være forfærdeligt, lad dem nu have Corona Camping, det giver deres liv indhold, derudover er der også noget med økonomien, folk på kontanthjælp, resurce forløb eller førtidspension bliver nød til at bo billigt, da pengene i forvejen er meget små, så lejligheder til 4,5 og 6000kr er helt vildt for disse mennesker, så lad nu de mennesker være, de har været igennem rigeligt. Og hvor er jeg glad for ildsjæle som dem der ejer Corona findes, det er og bliver hverdagens rigtige helte, tænk der findes mennesker som den der vier deres liv til at hjælpe andre, af hjertet tak.❤️

Thomas Winther (Odense, 2023-01-21)

#847

Fordi jeg mener man skal have lov til at bo som man ønsker det.

Rikke stryhn Petersen (Roskilde, 2023-01-21)

#849

Folk må da bo hvor de trives. De har da også ret til et godt liv. Danmark skal give danskerne lov til selv at vælge boligform da det ikke er alle der trives i traditionelle boliger.

Hanne Hansen-Malone (Herlufmagle, 2023-01-21)

#851

Corona camping gør et kæmpe stykke socialt arbejde, som kommunen aldrig vil kunne matche, hvis denne rydning bliver sat i værk, tabes en masse mennesker på gulvet.

Annette Christensen (Holmegaard, 2023-01-21)

#853

De gør et kæmpe arbejde derude

Niels Bade (Rødvig Stevns, 2023-01-21)

#854

Folk skal have lov til at bo som de vil. Der bliver gjort et fantastisk stykke arbejde på Corona camping

Frank Poulsen (Borup, 2023-01-21)

#855

Ingen logik i at rydde en beboelsesform, som folk frivilligt har valgt, og som kommunen henviser boligløse til.

Mona Blenstrup (Ringsted, 2023-01-21)

#856

Jeg mener det er godt, at have et sted hvor deres plads til alle.

Ann Truelsen (Haslev, 2023-01-21)

#859

De skal have lov at blive ved med at bo der

anders Jensen (Fuglebjerg, 2023-01-21)

#860

Fordi det er urimelig forhold, de stakkels mennesker står overfor.
Lad dem blive på corona camping

Dicte Duus (Store heddinge, 2023-01-21)

#861

Det er folks eget valg hvordan man vil bo.
Det er ikke alle som kan affinde sig med en helt lydløs boks bestående af beton og mursten

Salkcin From (7330, 2023-01-21)

#863

Det er fuldstændig urimeligt at "skrotte" mennesker, der IKKE passer ind i systemets ("alm. tænkte" kasser)

F. Mogens Jensen (Vordingborg, 2023-01-21)

#864

Jeg skriver under fordi, at jeg ikke kan forstå, at de mennesker der idag har et liv på Campingpladsen- ikke kan fortsætte med det?. Corona Camping har jo bevist, at de har styr på opgaven på dette sted.
Så giv dem fred til at fortsætte. De hjælper mange, der har valgt at leve livet der.

Carina Müller Kiczalo (Roskilde, 2023-01-21)

#866

Corona Camping er et helle sted for mange mennesker som ikke findes andre steder i samme format, da ejerne af campingpladsen gør en kæmpe humanistisk indsats for mennesker i nød

jette maack (Næstved, 2023-01-21)

#868

Det gør jeg fordi alle burde have et sted at bo især i et land som Danmark så jeg synes de skal kunne have denne mulighed med en campingvogn.

Patricia Christensen (Næstved, 2023-01-21)

#869

At folk skal have lov til at være på en camping plads hele året 😃hvor vil i gøre af alle de mennesker i rammer ved at fjerne dem 😢🤷‍♀️

Helle Olsen (St. Merløse, 2023-01-21)

#870

Jeg skriver under, fordi jeg mener at man skal lade folk bo der hele året rundt, hvis de har lyst til det. De gør jo ingen mennesker fortræd. Og jeg mener at i lille Danmark skal der være plads til alle. Og dem der ikke egner sig til at bo i en lille lejlighed omgivet af mærkelige mennesker. Og så er det også sundt at være ude den friske luft. Og sammenholdet er bare noget andet på en campingplads, i forhold til en lejlighed. Og nogen mennesker har netop brug det sammenhold, venlighed og hjælpsomhed som findes på en campingplads, for at de kan få deres hverdag til at hænge sammen. Og så giver det sgu heller ikke nogen mening at kommunen selv sender folk der her så de kan bo der, når de åbenbart selv mener at det er ulovligt. Lad dem for pokker bo som de vil. Det skader ikke nogen at der bor der. Hold op med at gå i så små sko.

Kristine evers (Lundby , 2023-01-21)

#871

Folk skal da ha lov at bestemme hvor de vil bo,samt mange der bor der ,får også hjælp til ting de finder svære ,af ejerene af pladsen, så her er både tag over hovedet, som er til at betale samt hjælp,hvilket kommunen hverken kan el vil give dem.

Jeanette Larsen (Askeby , 2023-01-21)

#872

Jeg synes at de gør et fantastisk arbejde for de stakkels mennesker som ender uden tag over hovedet. Og mener. Kommunen har jo også nydt godt af det.

Kenny Larsen (Ishøj, 2023-01-21)

#873

Pladsen fungere så fint for de mennesker der bor der og som ikke har andre steder at bo. De ønsker at bo der.

Birgitt Skov (Stubbekøbing, 2023-01-21)

#876

Jeg støtter 100%...Forbandet svineri....

Lysholm Larsen Lajla (Haslev, 2023-01-21)

#879

De skal have lov til at bo der..

Gitte Abildgaard (Hundested, 2023-01-21)

#880

Corona Camping skal bestå 💜

Gitte Juel (Ringsted, 2023-01-21)

#881

De står i en svær situation som jeg ikke vil nogen forundt . De trives og har et godt miljø og værtsparret er de bedste mennesker så lad dem være fred ❤️🙏og de nikke dukker oppe på kommunen skal da til at se sig selv i spejlet Føj siger jeg bare 😡

Kim Pedersen (Nexø, 2023-01-21)

#882

Har selv med stor tilfredshed boet på campingplads i 4 år. Savner fællesskabet, som ikke altid er ok i lejlighedsbyggeri!

Kiisdta Pauly (Faxe Ladeplads, 2023-01-21)

#888

Lad nu de mennesker være i fred. De trives hvor de er, og det er det vigtigste. Folk må selv bestemme hvordan de skal bo. Der er så mange regler i DK og denne regler giver bare ingen mening.

Dennis Onsvig (Holmegaard, 2023-01-21)

#889

Jeg skriver under forde alle har ret til et sted og bo

Lizzy Petersen (Næstved, 2023-01-21)

#890

det er forkert at lukke ned for den slags beboelse

kaj jensen (4140 borup, 2023-01-21)

#891

Kommer fra København og vi har over længere tid oplevet en hetz overfor borgere i vores samfund/kommune som blev smidt ud af deres hjem fordi det ikke passer ind reglementer eller ikke ser godt ud i by billedet. Hvorfor skal mennesker ikke have muligheden for alternativ boligforhold.
Hvorfor skal borgerne ikke have lov til at leve et liv i det fællesskab som passer ind i deres livsstil. Hvorfor skal vi alle proppes ind i hver vores “cigar kasse”.
Det er da bedre end at overnattende borger fylder gaderne i Køge.
I dette tilfælde kan jeg forstå det drejer sig om et “slip” på 1mdr. Hvor bureaukratisk kan det blive?
Derfor skriver jeg under

Aino Grenaae (København k, 2023-01-21)

#892

Jeg mener at folk selv skal bestemme hvordan de vil bo og hvor de vil bo

Jannie Gjøransson (Næstved , 2023-01-21)

#894

Syntes det er urimeligt at tvinge folk væk

Tom Løhr (Næstved , 2023-01-21)

#896

Når der er lyst til at bo i campingvogn så er det ikke muligt i DK.
Skab nogle campingparker. Det findes f.eks. I USA, hvor det fungerer fint. Hvis en campingplads kan styre det, må det også kunne fungere i lille DK

Birger Jensen (Næstved, 2023-01-21)

#897

I danmark skal vi selv bestemme hvor vi vil bo

Heidi Brink (Hillerød, 2023-01-21)

#898

Tror på, at disse mennesker får et bedre luv i frihed på Corona Camping end installetet i en tildelt lejlighed, hvor de sidder ene hver for sig

Camilla Büttgenbach (Bjæverskov, 2023-01-21)

#899

Jeg syntes det er vigtigt at have et sted hvor socialt udsatte kan få lov at være . Med de fantastiske mennesker der bestyrer campingpladsen og hjælper og støtter beboerne i hverdagen . Beboerne har hinanden istedet for at sidde isoleret i hver deres lejlighed og moske blive mere syge og ensomme .

Helle Hennings (Herlufmagle, 2023-01-21)

#900

Jeg vil støtte et godt formål

Jaclinie ankholt (Tappernøje, 2023-01-21)

#902

Det er mennesker der har brug for det er det, af forskellige årsager. Og dejligt der nogen der åbner døren og hjælper dem. Så lad dem være i fred🥰

Tina Sørensen (Næstved, 2023-01-21)

#906

Corona camping gør et umådeligt stort stykke socialt arbejde. Det er simpelthen under alt kritik at Køge kommune henviser til corona camping, men samtidig ikke kan henvise borgere bolig

Bonnie Schneider (Næstved+, 2023-01-21)

#907

Jeg underskriver fordi det ikke generer nogen at de ligger der hele aaret

Johannes Pedersen (Kalundborg, 2023-01-21)

#909

Det er en menneskeret selv at bestemme hvordan man vil bo

Vita Flykt (Kolind, 2023-01-21)

#911

Det er fuldstændig ondsvag at de skal ud. 😢😭😫

Leila Kroer (Faxe, 2023-01-21)

#912

Lad dem nu bo der, de hjælper hinanden og har det godt der. Hvem generer de dog. Socialt er det også langt bedre end at være isoleret lejlighed.

Rie Sørensen (Holmegaard, 2023-01-21)

#914

Menneskets frie valg skal man værne om , og især disse sårbare mennesker som har valgt at bo hvor de bor

Bente Krogshave (Sorø, 2023-01-21)

#915

Det er helt hen i hampen, at de mennesker ikke kan få lov til at blive boende

Heidi Olsen (Hårlev, 2023-01-21)

#917

Folk skal blive ved med at kunne bo fast på corona camping. Corona camping gør meget godt for mange og hvor skal de nuværende beboere ellers bo. Nu må Køge kommune tage sig sammen

Lonni Hansen (Holmegaard, 2023-01-21)

#919

Det er simpelthen for dårligt af Køge kommune.
De ringer selv til Corona camping og vil have hjælp til at tage dem som er i bolignød og så dolker de dem i rygge bagefter.
Det er dælme dårlig stil.
Øv øv øv 😡😡😡

Lena Petersen (Holmegaard, 2023-01-21)

#920

Regeringen skal ikke bestemme hvor folk bor, det skal blande sig uden om.

Michael Manniche (Næstved, 2023-01-21)

#922

Lad nu folk selv bestemme

Majbritt Manniche (Næstved , 2023-01-21)

#923

Jeg skriver fordi jeg selv er hjemløs og jeg syntes at det er et SMADDERGODT INITIATIV at de har tager der på CORONA-CAMPING,gid der er flere campingpladser der vil gøre det samme,det sjove ved Køge Kommune er at de bliver ved at true Coronacamping til at lukke men kommunen bliver også bare ved at sende hjemløse derhen...
Med Venlig Hilsen
Robert Hansen

Robert Hansen (Næstved, 2023-01-21)

#924

Urimelige vilkår for dem der indet har

Lars Alfred Mørck (Næstved, 2023-01-21)

#925

Hvor skal de bo henne. Lad dem nu bare være i fred.

Casper Holm-Rasmussen (Køge, 2023-01-21)

#926

Synes corona Camping gør så meget for folk og hjælper hvor systemet fejler

Thomas Martinsen (Slagelse, 2023-01-21)

#927

Det er total vanvittit det køge Kommune har gang i,
LAD CORONE CAMPING OG DERES BEBOER VÆRE I FRED.

Ingerlil Nielsen (Hårlev, 2023-01-21)

#928

Jeg synes de skal have lov til at blive. Hvor vil kommunen ellers placere dem? Plus at det vil være endnu dyrere for kommunen at finde boliger til dem. Så lad dem nu få fred. Bed dem pænt om at rydde op og holde orden og så lad dem blive!

Pernille Andersen (Næstved, 2023-01-21)

#929

Hvor vil i huse dem?
Lad dem nu være i fred.

Tina Madsen (Næstved , 2023-01-21)

#930

Fordi de for det 1 har min sympati,for det andet skriger det til himlen hvor dumt det er,kommunen har flere gange selv sendt folk på corona camping.
I bund og grund synes jeg regering og kommuner skal blande sig fuldstændig uden om hvor og hvordan folk ønsker at leve og når det er sagt,er der mennesker der ikke har andre muligheder.
Simpelthen torske dumt.

Carsten Nielsen (Haderslev , 2023-01-21)

#932

Vi lever i et frit land og hvor og hvordan folk være at bo er deres egen sag

Lena Tingberg (Næstved, 2023-01-21)

#934

Så længe Køge kommune selv henviser til Corona, så skal de slappe af.

Peter Madsen (Glumsø, 2023-01-21)

#935

Fordi der er folk der ikke har råd til andet, hvor kommunen ikke vil hjælpe, Og så er der dem der har fået smag for den boligform og de skal have lov til det. Der burde være boligformer for alle. Og der er intet forkert i gerne at ville bo i campingvogn/trailer. De gør det i USA hvorfor ikke også herhjemme. Der er mangel på billige boliger og dette kunne være en fin løsning.

Louise Pihl (Næstved, 2023-01-21)

#936

Man skal have lov til at leve som man vil.
Ikke ind i en kasse som man ikke passer til.
Og fordi jeg er imod al den diktatoriske måde som biokraterne vil have os ind under
Mvh.
Bruno Hansen

Bruno Hansen (Assens , 2023-01-21)

#938

Stop den jagt efter folk der blot forsøger at overleve

Kiddie Dall (Frederikshavn, 2023-01-21)

#939

Jeg kan simpelthen ikke forstå at man ikke gør mere for at sikre at mennesker kan få lov at bo som de vil - Corona Camping er et sted hvor folk der ikke har andre muligheder trives og passer på hinanden. Det bør de have lov at blive ved med.

Thomas Vibæk Meijer (Skurup, 2023-01-21)

#941

Har man ikke mulighed for at betale for en bolig er det en god mulighed at bo i en campingvogn.

Winnie Pangler (Herlufmagle , 2023-01-21)

#944

Folk skal ha ret til at bo hvor de har lyst, så længe de opfører sig ordentligt og ikke er til gene for andre

Karsten Hansen (Nuuk, 2023-01-21)

#945

Der er mennesker, der virkelig har brug for et sted som Corona Camping !!!

Helle Kris (Rønne, 2023-01-21)

#947

Corona camping og deres beboerne skal lades i fred og få ro til at tage sig af hinanden.

Anette Vad (Næstved, 2023-01-21)

#948

Det er åndssvagt at folk der ikke har råd eller bare gerne vil bo i sin campingvogn ikke må. Hvad fanden er det for en åndssvag lov.

Benny Nielsen (Faxe Ladeplads, 2023-01-21)

#949

Fordi det er under al kritik at man behandler sine med mennesker på den måde..

Sarah Hedegaard (Ringsted, 2023-01-21)

#950

Beslutningen om fjernelse er ufornuftig og inhuman!

Bruno Juul (Køge, 2023-01-21)

#951

Det er noget svineri folk ikke må bo som de har lyst

Rosa Heiberg (Herlufmagle, 2023-01-21)

#953

Fordi der skal være plads til forskelligheder og folk skal have lov til at bo som de vil.

Britt Andersen (Vordingborg, 2023-01-21)

#955

Det er noget svineri at sende folk på gaden når det nu ikke er et problem for hverken ejer af campingpladsen eller andre end Køge kommune
Så kan Køge kommune d finde boliger til de ramte som de har råd til

Tina Lemming rokvist (Glumsø, 2023-01-21)

#956

Man skal altid støtte de svage i et samfund. Køge kommune er dobbelt moralsk

Ole Steen (Faxe, 2023-01-21)

#957

Jer tror på mennesker og frihed

Erik Stradel (Næstved, 2023-01-21)

#958

Jeg mener at skal være lovligt at bo i sin campingvogn hele året hvis man vil det

Keld Poulsen (4685, 2023-01-21)

#959

Folk skal have lov til at bo som de ønsker

Kirsten Bo Sørensen (4000, 2023-01-21)

#960

Det er latterligt at fjerne folk der bor der. Kommunerne har så travlt med at smide folk ud fra pladserne men bruger dem gerne selv til flygtninge m.m.

Lad for helvede da folk blive boende hvor de trives!

Pernille Jensen (Kirke Eskilstrup , 2023-01-21)

#962

Jeg skriver under, forbi det er urimeligt, at beboerne på Corona camping skal flytte. Vi passer ikke alle sammen ind i samfundets kasser.

Dorthe Lund (Holmegaard , 2023-01-21)

#964

Køge kommune er forkert på den

Jonas Hertoft (Store Heddinge, 2023-01-21)

#967

At de stakkels mennesker skal lades være !!

Lotte Hoyer (Hillerød, 2023-01-21)

#969

Jeg skriver under fordi at politikere ikke skal bestemme hvor folk skal bo henne… Det jo ikke alle som tjener lige så mange penge som dem inde på borgen…

Stina Wickman (Dannemare, 2023-01-21)

#970

De skal have lov til at blive boende
Jeg er selv tidligere campist
Køge kommune burde skamme sig

Anne Sørensen (Mogenstrup, 2023-01-21)

#971

Det er noget svineri at de ikke må blive boende

Lone Rasmussen (Haslev , 2023-01-21)

#972

Tommy41@live.dk

Tommy Jeppesen (Næstved, 2023-01-22)

#973

Nu må det stoppe !
Hvis det er der de har Lyst til at være, så lad dem dog for pokker. De genere jo ingen.

Helle Marsk (Haslev, 2023-01-22)

#977

Jeg skriver under fordi Køge Kommune er helt væk i denne sag. De har selv visiteret borgere uden et sted at bo, og vil de så smide folk på gaden !!! Håber kommunen kommer til fornuft og lader folk bo der.

Hanne Freund-poulsen (Næstved , 2023-01-22)

#978

Jeg skriver under fordi jeg mener at folk skal have lov til at bo hvor de vil.

Bo Jacobsen (Næstved, 2023-01-22)

#979

Jeg skriver under fordi, jeg synes det er i orden, at de bor der, da det er for dyrt at bo til leje mange stede.

Pia Kaufmann Jensen (Nørre Alslev, 2023-01-22)

#981

Folk skal have et sted at bo

Majbrit Olsen (Fjenneslev, 2023-01-22)

#982

Jeg syntes at beboerne på corona camping skal have lov til at blive boende. Det er deres hjem, tryghed og der de trives

Camilla Jakobsen (Skelby, 2023-01-22)

#983

Vi skal jo værer her alle!!! - regeringen har ikke sørget for disse mennesker, så lad dog være med at spænde ben for dem der har gjort noget!!

Marianne Sørensen (Gesten, 2023-01-22)

#985

Fordi at de mennesker som bor på Corona, selv har valgt at bo der og de trives med det. lad dem nu være i fred, de generer ingen og I politikere har rodet nok rundt i denne her sag.
Find noget andet kommunalpolitik at interesserer jer i, der er nok at tage fat i.

Jane Larsen (Herlufmagle, 2023-01-22)

#986

Det er et frit land og folk skal have lov til at bo, hvor de vil. Desuden støtter Corona camping også nogle mennesker, der har det svært i det danske samfund. Vi er ikke alle født til at bo i en kasse. Gør det lovligt at bo på en camping plads.

Jeannie Mortensen (Næstved, 2023-01-22)

#987

For at støtte op omkring alle de mennesker , og hvor skal 80 mennesker lige bo.

Susanne Mørch (Næstved+, 2023-01-22)

#988

Det er vigtigt at de får lov til at bo hvor de bor

Jytte Pedersen (Næstved, 2023-01-22)

#989

Det er ikke i orden at behandle folk på den måde

Mirja Malkki (Strøby, 2023-01-22)

#997

Synes det er et godt initiativ

Henrik jensen (Lundby, 2023-01-22)

#999

Jeg skriver under, fordi at jeg synes at de mennesker som bor på Corona Camping, har et givende samhold, hvor de benytter sig af hinandens styrker til at holde sig oppe. Hvor hvis de bliver fjernet fra campingpladsen, ikke vil have det samme samhold, hvor de går hen og bliver ensomme.

Så for mit vedkommen, er dét det rigtige og gøre!

Tasja Madvig (Vordingborg, 2023-01-22)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...