Overbygningsskole i Støvring? NEJ TAK!

Kommentarer

#5

Jeg skriver under fordi en overbygningsskole i Støvring IKKE er den bedste løsning for mine børns fremtid! Overbygningsskole i Støvring NEJ TAK!

Charlotte Pedersen (Støvring, )

#8

Lad os nu bevare vores to velfungerende folkeskoler/enhedsskoler, som de er.

Ingen udvidelse af skolerne, ingen udskolingsskole.
At investere i en 3. skole er den rigtige løsning med det kæmpe befolkningstal der er og kommer til Støvring.

Diana Lunden (Støvring , )

#11

Jeg har 2 børn på karensminde skole, og ønsker netop ikke at denne skal brydes op og børene ikke skal deles op på den måde.

Thomas Sylvest-Andreasen (Støvring, )

#12

Jeg støtter denne underskriftsindsamling.

Morten Højriis (Sørup, )

#14

Jeg er imod en overbygningsskole i Støvring.

Heidi Nielsen (Støvring , )

#15

Jeg syntes helt klart den bedste læsning er en ny skole med 0.-9. Klasse

Charlotte Elkjær (Støvring, )

#16

Fordi jeg er imod en overbygningsskole i Støvring

Morten Brydegaard (Støvring, )

#17

Fordi jeg ønsker at bevare enhedsskolerne i Støvring

Anette Nielsen (Svenstrup, )

#18

Som udskolingslærer på Karensmindeskolen, mener jeg, vi skal bevare skolen, som den er og i stedet bygge en ny skole, som ligeledes rummer børn fra 0.-9. klassetrin. Vi har to fantastisk skoler i Støvring. Ved at fjerne udskolingsdelen fra disse, vil nogle af skolens vigtigste grundsten gå tabt -
Traditionerne, sammenhængskraften, dannelsen og fællesskabet på tværs af årgange. Det kan og må vi ikke byde vores børn.

Søs Agerholm (Støvring, )

#28

Det er verdens dårligste ide som negativt vil påvirke både børnenes trivsel, udvikling og ikke mindst den tvær fagligheden fra de mindste årgange til de større.

Anja Odgaard (Kongerslev , )

#37

Jeg er mor til 2 drenge på Karensmindeskolen, og ønsker bestemt at de kan blive gående sammen, på den nuværende skole, og intet skal ændres i denne.

Maiken Rass Langdahl (Støvring, )

#39

Jeg er lærer på skolen. Jeg kan ikke forstå, hvornår politikere begynder at lytte til os lærere. De sidste mange år er der taget mange beslutninger, som vi ikke har været enig i. Hvordan er det gået?
Hvorfor lave om på noget, der ikke bare virker - men virker rigtig godt? Bare fordi I kan😢
Jane Albæk

Jane Albæk (Støvring, )

#45

Jeg skriver under fordi, at jeg IKKE ønsker en overbygningsskole i Støvring. Jeg arbejder på Karensmindeskolen og er stolt af at arbejde på en af landets bedste skoler. Derfor bevar Karensmindeskolen som en enhedsskole.

Jesper Sommer (Aalborg, )

#46

Jeg har 2 børn der om et par år begynder i skole - og jeg vil gerne de får de bedst mulige forudsætninger for læring og udvikling

Jeanette Lund (Støvring , )

#52

Jeg underskriver dette, da jeg ikke mener en overbygningsskole er den bedste løsning for Rebild Kommune og Støvring. Støvring kommer til at vokse og børne antallet af børn er stigende. Vi har brug for en langtidsholdbar løsning. Og ikke skoler med 10 spor, hvor der er mangel på nærvær og rollemodeller for de helt små. Herudover mangler der en vision for børne- og ungeområdet i Rebild Kommune - og ikke hovsa løsninger som er fordyrende.

Jeppe Faber (Støvring, )

#53

En overbygningsskole vil ikke være det rigtige i vores meget velfungerende skole setup.

Tommy Drejer Hansen (Støvring , )

#55

Jeg skriver under, fordi jeg ønsker at mine børn skal forblive i en helhedsskole, 0-9 klasse.

Nikolaj Bak (Støvring, )

#56

Jeg støtter ikke forslaget, det vil være så ærgerligt for den gode enhedsskole som vi kender den i dag

Marlene Langkilde (9530, )

#65

Pga mine børn

Jesper Lund (Støvring, )

#66

Jeg ønsker, at mine børn, som skal starte på Karensmindeskolen, når den tid kommer, får mulighed for et sammenhængende skoleforløb og at de ikke bliver tvunget til et stort skift til en anden skole midt i deres skolegang. Det må være en bedre løsning fx at oprette en ny skole med alle klassetrin, så de eksisterende skoler kan fortsætte deres gode arbejde som det fungerer nu, og deres gode erfaringer kan deles med en ny skole. Alternativt skal eksisterende skoler udvides, men det lader sig, så vidt jeg har forstået, ikke gøre i Bavnebakkeskolens tilfælde.

Christian Næser Lindequist (Støvring (Sørup), )

#68

Fordi det er vigtigt st bibeholde skoler ude i de små byer. Alt skal ikke være her i Støvring og tingende kan også blive alt for store. Brug pengene på flere lærer

Åse Larsen (Suldrup, )

#71

Kan slet ikke se idéen med en fælles udskolingsskole.

Karin Bregnhøj (Støvring, )

#72

Det er vigtigt.

Rasmus Haferbier (Støvring, )

#74

Jeg ikke ønsker storskole

Rune Vestergaard (Støvring, )

#76

NEJ TAK til en overbygningsskole!

Janni Binderup (Støvring , )

#78

Mine børn fortjener en enhedsskole

Lise Schwarz (Støvring, )

#94

Jeg skriver under fordi jeg mener at en overbygningsskole i Støvring er meget malplaceret. En overbygningsskole giver mening hvor man har flere små skoler og derved med fordel kan samle disse for at give flere muligheder for de store børn. Men en overbygning med op til 10 spor er simpelthen for meget. Overleveringen fra 5-6 klasse til overbygningsskolen med op til 250 børn er jeg bange for bliver et kaos og de børn som mistrives bliver simpelthen tabt i denne proces. Og hvis man mistrives på overbygningsskolen, hvor skal man så tage hen? Aalborg, Skørping? Der er mange andre ting som jeg synes er dybt problematiske ved denne form for skole med under-/overbygning og frygter desværre at det vil få konsekvenser for vores børn og hvis det ikke handler om vores børn, hvem så?

Mads Schou Andersen (Støvring, )

#101

Randi Vibæk, mor til 1 barn på Karensmindeskolen og 1 barn på Bavnebakken

Randi Vibæk (Støvring, )

#102

Jeg vil bevare skolerne som de er i dag så mine børn kan nyde de mange gode ting ved at have de store børn tæt på.

Helle Sommer Hansen (Støvring, )

#103

Jeg tror på enhedsskolen og de principper der gælder for en funktionsduelig folkeskole fra 0-9. klasse

Morten Skovgaard (Støvring, )

#106

Jeg har to piger på 2 og 5 år. De skal have deres egne personlige årgange med overskuelig læring, genkendelighed og nærhver! De skal da overhovedet ikke en upersonlig masse sal at være i, hvad fanden er det for en normering og måde at lære på.. Vi bor sku da ikke i Kina!

Nina Knudsen (Støvring , )

#113

Vi skal beholde vores 2 gode skoler i Støvring.

Susan Dalgas (Støvring, )

#117

Jeg har selv gået på Karensmindeskolen, jeg har 2 brødre der går der - og ingen af dem vil havde fornøjelse af større årgang. Det vil blive for stort og mere et kaos end alt andet.

June Rass (Støvring, )

#122

Jeg ønsker mine børn får en sammenhængende skole på Karensmindeskolen.

Trine Høyer (Støvring, )

#127

Jeg ønsker ikke at mine børn skal gå på en kæmpe skole, eller skal til at flytte skole under vejs. Jeg eg har valgt min bolig i forhold til at mine børn kan komme trygt fren og tilbage fra skole. Dette kan jeg ikke se ske hvis de skal flytte skole undervejs.

Berit Haugaard Kristensen (Støvring , )

#128

Det er en elendig løsning med en tredje mulighed.

Anne Sjælland (Støvring, )

#129

Jeg har to børn på Karensmindeskolen som ikke ville trives på en “fabrik”.

Torben Langdahl (Støvring, )

#135

Jeg har en søn i 0. klasse på Karensmindeskolen og ønsker, at han kan færdiggøre sin skolegang der. Jeg har bl.a. valgt Karensmindeskolen, fordi det er en lille og hyggelig skole med værdier udover det faglige indhold.

Karina Andersen (9530, )

#137

En ny skole med sportshal øst for banen, vil være den bedste løsning for HELE byen.

Pernille Hansen (Støvring, )

#142

Jeg skriver under fordi jeg er imod en overbygningsskole, da det ikke er til gavn for børnene at de skal igennem en stor omvæltning i deres skoletid.

Kasper Rahmberg (Støvring, )

#145

Jeg ikke ønsker mine børn skal gå på en kæmpe skole, og synes den eneste seriøse løsning i Støvring må være at bygge en ekstra skole med klasser fra 0-9 kl.

Mathilde Franck Jensen (Støvring, )

#154

Skoleledere og bestyrelserne på begge skoler virker på mig som værende yderst kompetente. Jeg synes også at de beviser deres værd på deres fantastiske måde at drive skole på.
Når de ovennævnte ikke mener at det er en god ide med en overbygningsskole, så mener jeg at politikerne skal tage deres mening seriøst. Jeg kender som far til 5 ikke udfordringerne med skoledrift, men er overbeviste om, at havde der været menneskelige værdi og læringsmæssig udvikling afsat i overbygningsskolen, så havde de personer, som jeg dagligt lægger min børns læring og trivsel i deres hænder, peget på dette.

Lars Irgens (Guldbæk, )

#155

Karensmindeskolen og Bavnebakkeskolen, som er et par meget velfungerende skoler, skal bevares som de er nu. Vi ved hvad vi har, vi ved ikke hvad vi får ved udbygninger og udskolingsskole.

Pia Pedersen (Støvring, )

#163

Jeg skriver under fordi, vi ikke ønsker en overbygningsskole, med virkelig mand spor, men en skole hvor man kan gå fra 0 til 10 klasse. Og derved et ønske om en skole mere i Støvring, så man har et ideelt undervisningsmiljø, hvor den enkelte lære har mulighed for at danne en relation til eleven og eleven ikke blot bliver et navn. Hvilket det vil blive i mine øjne med så mange spor på en overbygningsskole.

Marianne Kirstine Gjerka Faber (Støvring, )

#165

Jeg ønsker, at mine børn, som skal starte på Karensmindeskolen, når den tid kommer, får mulighed for et sammenhængende skoleforløb, og at de ikke bliver tvunget til et stort skift til en anden skole midt i deres skolegang. Det må være en bedre løsning fx at oprette en ny skole med alle klassetrin, så de eksisterende skoler kan fortsætte deres gode arbejde som det fungerer nu, og deres gode erfaringer kan deles med en ny skole. Alternativt skal eksisterende skoler udvides, men det lader sig, så vidt jeg har forstået, ikke gøre i Bavnebakkeskolens tilfælde

Louise Næser Lindequist (Støvring, )

#176

Jeg skriver under fordi vi har to velfungerende skoler. En udskolingsslole fungerer hvis der er flere slå skoler som har behov for en fælles overbygning. Den situation har vi ikke i Stævring. Byg en ny skole i stedet - gør det ordentligt.
Tak

Peter Reis (Støvring, )

#178

Jeg skriver under fordi, jeg er imod en overbygningskole i Støvring.

Lene Bramsen (Støvring, )

#179

Mit barnebarn går på Karensmindeskolen. Desuden ved jeg fra min egen skolegang, at det betyder meget for børn, at blive på den skole man føler sig tryg ved, det tager mange af det enkelte barns ressourcer at skulle forholde sig til nye børn og voksne. Et barneliv, skal være trygt og med så få omskift som muligt.

Dorte Andersen (Aalborg sv. , )

#181

Fordi jeg mener at det er en lappeløsning, vi har brug for et nyt skoledistrikt i Støvring hvis vi skal sikre kapacitet til de fremtidige årgange i en by der vokser dag for dag.

Merete Gøttler (Støvring, )

#183

Jeg skriver under fordi det er et af de værste forslag jeg længe har hørt. Hvorfor ødelægge noget der kører så godt...

Henrik Laursen (Støvring, )

#184

Jeg kan ikke forstå at man vil overføre en landsbyskole løsning på et problem med kapacitet og derved ødelægge den skole og kultur to meget velfungerende skole har opbygget. Mine børn er blevet set og hørt, været i trivsel og fået fantastisk undervisning.

Anders Kjærgaard (Støvring, )

#190

Jeg har to børn, den ene går på karensmindeskolen og den anden skal gerne starte der også om 2 år.

Thomas Elbæk Høyer (9530, )

#197

Jeg synes det er en dårlig ide for børnene. Ønsker en enhedsskole i stedet for alt for mange årgange

Jeannette Henriksen (Støvring, )