Støtte til DMX røntgen i bevægelse

Kommentarer

#1

Min

Sonja Dahl (Aalborg , 2017-10-19)

#2

I 5 år har jeg haft piskesmæld (er i dag 27) - Rebild klinik er mit sidste håb for at få et bedre liv, og jeg synes det er fantastisk hvad Erling gør!!

Sabine Quardon (Brønshøj, 2017-10-19)

#8

Fordi jeg selv har kronisk piskesmæld, og er træt af at kommunen kan slippe afsted med at kalde det psykisk, på trods af hvad eksperne siger!

Maria Hansen (Tjæreborg, 2017-10-19)

#10

Fordi han er den eneste i Danmark der kan lave en dynamisk røgtenoptagelse og har selv og stadig er i behandling ved ham

Jonas Nehm (Bolderslev , 2017-10-19)

#11

Jeg havde ikke levet i dag til at kunne skrivet under.
Hvis ikke jeg havde været forbi Erling og blev scannet og behandlet...

Heidi Røhl (Jyllinge , 2017-10-19)

#12

Dmx er så nyttigt imod piskesmæld, kender flere der har været hos specialklinikken Rebild og fået det bedre.

Kenneth Rugaard (Haslev , 2017-10-19)

#13

Fordi de danske læger ikke kunne diagnosticere min skade, og jeg selv måtte rejse til Oslo for at få diagnosticeret min whiplashskade på en klinik der havde funktionel røntgen. Det er absurd, at det ikke er kommet til DK noget før, da det er et meget vigtigt undersøgelsesapparat. Og det er endnu mere absurd, at Sundhedsstyrelsen nu vil forbyde det!

Jytte Skovgaard (Græsted, 2017-10-19)

#14

Eftersom sundhedssystemet ikke vil og kan tilbyde denne undersøgelse er det horribelt at fratage alvorligt syge mennesker den mulighed for at få klarhed over hvilket skader man har og i hvilket omfang som denne undersøgelse kan give svar på...
En undersøgelse der klarlægger årsag til symptomer og som herved åbner mulighed for at kunne give den optimale hjælp og behandling på feks.en skader nakke og således man ikke behandler uden at vide med sikkerhed hvad og hvor problemerne sidder...
Sundhedsstyrelsen burde istedet være positive for dette og sprede det ud til systemet så alle får mulighed for at blive ordentligt undersøgt.
Flere syge har efter der er kommet syn for sagen med denne røngtenoptagelse i bevægelse kunne få den rigtige behandling hvilket har medført at de igen har kunnet klare deres hverdag og nogle er sågar kommet i job...
Så dette er en ren vind vind situation for den syge og ikke mindst for samfundet...

Annette Kristiansen (Munkebo, 2017-10-19)

#15

Det er kanon god ide med bevægelse røntgen. Findes også i Tyskland

Gitte Pedersen (Herfølge, 2017-10-19)

#16

Er selv piskesmelds flere uheld ramt der findes kun to behandlings former der fungere bl.a denne . Der intet i den almindelige lægeverden der kan hjælpe andet end gøre dig til kemisk fabrik

Finn Lauritsen (Svendborg, 2017-10-19)

#19

Jeg selv bliver behandlet på Specialklinikken Rebild. Erling har set mine skader, som ingen andre i sundhedsvæsenet har set før, og derfor har jeg først kunne modtage den rette behandling hos Erling, efter han så røntgen i bevægelse af mig. Derudover har han gjort en kæmpe forskel for min mor og hendes piskesmæld, som hun har haft i mere end 12 år - igen fordi ingen før har kunnet se hendes skader i bevægelse og dermed ikke kunnet behandle som nødvendigt. Hun har fået et nyt liv og kan arbejde igen, efter Erling har hjulpet hende.

Sarah Bech (Aarhus C, 2017-10-19)

#20

Jeg skriver under fordi jeg har brug for behandling.
Den eneste måde man kan se et piskesmæld på!
Jeg har ikke fået hjælp i 10 år og nu er der endelig en mulighed for mig, hvor jeg har håb om en bedre hverdag!

Henny Rohde (Notdborg, 2017-10-19)

#22

Erling har givet mig livet tilbage efter scanning og behandling

Anja Stender (Gadstrup, 2017-10-19)

#25

Jeg har selv haft piskesmæld siden 2004 og støtter op om bedst mulige behandlings muligheder, ikke kun vedr piskesmæld men alle kroniske eller langvarende sygdomme/smerter

Kristina Juul Jensen (Nørresundby, 2017-10-19)

#26

Jeg lider af daglige smerter, koncentrations- og hukommelsesproblemer hver eneste dag pga bilulykke i 2005.

Grethe Frederiksen (Ringsted, 2017-10-19)

#27

Det er en skandale, at man modarbejder et af de eneste reelle behandlingstilbud til piskesmældsskadede!

Louise Louw-Christensen (Horsens , 2017-10-19)

#28

Jeg skriver under, fordi jeg kan se, hvor meget det har gjort for min mor at få de behandlinger hos Rebild.

Regitze Stender (Gadstrup , 2017-10-19)

#30

Sundhedsstyrelse står bag denne heksejagt og er korrupt og i lommen på per fink og hans kumpaner. Funktionelle lidelser er der absolut ingen evidens for og jeg er rasende over at systemet så råddent at de vil fjerne beviset for at whiplash er en fysisk skade. Føj hvor er der mange magthavere der skulle skamme sig over at ville behandle syge mennesker sådan til fordel for profit og penge. Denne sag skal helt til tops og de ansvarlige skal FJERNES og straffes! !!

Anne Kragh-Pedersen (Aarhus v, 2017-10-19)

#33

Jeg selv er piskesmæld ramt efter 3 bilulykker på 2 år ..det officelle sundhedssystem og hospitaltsystem ..kunne intet finde af fysisk skader. Men det kunne DMX røntgen - det viste jeg har svære fysiske skader på C5 C6 OG C7 samt prolaps ..det viser der aktivt kan gøres noget ved skaderne ...og jeg ikke bare skal pumpes m smertemedicin såsom morfin - antidepressiva osv ...ved at sundhedssystem og lægeverden ikke benytter sig af denne mulighed -- koster det samfundet dyrt pr år

Pia Aagaard (Lundby, 2017-10-19)

#35

Det kan ikke være rigtigt, at røntgenundersøgelse, der bliver tilbudt i andre lande ikke kan tilbydes her i landet, bare fordi, det etableret sundhedsvæsen ikke har en, og at det er en alternativ behandler.

pia lykke (glostrup, 2017-10-19)

#38

Om han som alle de andre kiropraktorer tager alm. Røntgen eller røntgen i bevægelse kan jeg ikke se forskellen på. Og så længe målet er det samme kan jeg ikke forstå det ikke må være op til den enkelte hvilket system man vil anvende for at nå dertil. Akurat som andre virksomheder selv kan bestemme hvilket økonomisystem de har lyst at anvende. Hey danmark hvad sker der for jer. At i vil bestemme hvilken type røntgen man anvender

Hanne Dalsgaard (Hjørring, 2017-10-19)

#40

Jeg har selv haft piskesmæld siden 2004 og støtter op om bedst mulige behandlings muligheder, ikke kun vedr piskesmæld men alle kroniske eller langvarende sygdomme/smerter

Kristina Juul Jensen (Nørresundby, 2017-10-19)

#42

Jeg understøtter årsagsbehandling fremfor famling i blinde og symptombehandling!

Ann - Charlott Hoffmann (Nykøbing F, 2017-10-19)

#44

Jeg skriver under fordi jeg selv er hårdt ramt af piskesmæld.

Ina Skytte (Roedovre, 2017-10-19)

#45

Fordi vi i DK i 2017 bør være kommet så langt at det enkelte menneskes liv og helbred er vigtigere end de pengemaskiner, som medicinalindustrien og forsikringsbranchen repræsenterer. Vi påstår at DK er blandt de førende inden for sundhedssektoren - det er mange år siden vi har kunne prale af det.
Læger og sygeplejersker har forhåbentlig taget deres uddannelse fordi de vil gøre en positiv forskel for deres patienter - lige nu er det ikke en virkeligheden for ret mange og dem der forsøger at hjælpe patienter bliver truet med bål og brand af offentlige myndigheder. Danmark er desværre blevet et galehus for de pengestærke organisationer, når det kommer til sundhed.
Lad os få magten tilbage til det enkelte menneske - også når vi rammes af sygdom!!

Else Hansen (Ebeltoft , 2017-10-19)

#50

Han har hjulpet min datter, hvor ingen andre kunne eller gjorde noget.

Dorthe Johnsen (Hornsyld, 2017-10-19)

#51

Systemet i Danmark er så langt bagud, jeg er en af hpv pigerne og har fået taget blodprøver i Tyskland der viste at jeg var syg pga vaccinen men de er ikke anerkendt i Danmark så erstatning er udelukket desværre så behandling har mine forældre betalt mange tusinder for hver måned desværre.. Danmark skal til at oppe sig gevaldigt hvis det hele ikke skal ende i kaos.

Ida Andersen (Fredericia , 2017-10-19)

#52

Jeg har selv fået nakkeskader efter faldulykke, der også resulterede i kraniebrud og hjernerystelse. Scanning i det offentlige viste ingen skader, men det gjorde scanningen ved Erling. Så jeg er pt i behandling ved Erling.

Anne Bank Lindberg (Holstebro, 2017-10-19)

#53

Jeg har selv nakketraume efter et trafikuheld. På CT og MR scanning sås ingen ændringer, men det sås tydeligt på den dynamiske optagelse Erling laver. Udfra denne optagelse har min fysioterapeut haft bedre mulighed for at give den rette behandling. Fejlstilling og fejlbevægelse af nakken kan bl.a. resultere i nedsat blodcirkulationen til hjernen og afklemning af vagusnerven ,hvilket kan være årsag til mange gener.
Da der intet ses på CT eller MR scanning, er konklusionen desværre ofte, at der intet fysisk er i vejen, og årsagen til ubehaget må være psykisk og behandles som sådan.

Bente Schibye (Ballerup, 2017-10-19)

#55

Fordi jeg VED at det virker !!!! Åben nu øjnene !!!

Karna Wagner-Mortensen (København, 2017-10-19)

#56

det er overhovedet ikke i orden.
Ellers ryger alle ind under funktionel lidelse og så vups er man under psyk.

Karina Flindt Andersen (Fredericia , 2017-10-19)

#58

Alle har ret til en en scanning der kan hjælpe dem videre, på den bedre måde

Josefine Alberts (Glostrup , 2017-10-19)

#59

Jeg har piskesmæld og har set hvilke forbedringer og mere livskvalitet behandlingen har givet andre jeg kender med piskesmæld. Har en datter med diskusprolaps som jeg meget gerne så henvist til en sådan scanning.

Ulla Juhl (Vojens, 2017-10-19)

#64

Fordi han har hjulpet så mange mennesker med sin behandling

Line Lund (Aalborg, 2017-10-19)

#66

Det er totalt urimeligt, at det eneste sted i DK der kan hjælpe piskesmældsramte, skal lukkes, fordi nogen har ondt et vist sted og går i MEGET små sko! :-( SÅ HØR DOG PÅ DEM, DER ER BLEVET HJULPET!!!

Gitte Hansen (Roskilde, 2017-10-19)

#68

Fordi jeg selv har fået piskesmæld i dec. 2015. Lige fået udtalelse fra AES om <5% méngrad. Døjer stadig med mén og har i år været mere end 50% sygemeldt. Forstår ikke udtalelse og havde tænkt mig at tage til scanning hos Erling.

Annette Jonsson (Frederiksberg, 2017-10-19)

#71

Jeg skriver under fordi jeg er plaget af et kompliceret piskesmæld og derfor gerne vil op til Erling og hans røntgen.

Marianne Buhl (Give, 2017-10-19)

#72

Det er den eneste måde hvor der bl.a. kan ses whiplash skader.

Conny Hauge (Sønderborg , 2017-10-19)

#74

Jeg selv er ramt af piskesmæld, men har også problemer med andre dele af bevægeapparartet. Scanneren er den eneste af sin art i DK. Vores skader på nerver og andet kan som oftest ikke ses på diverse andre scanninger. Jeg håber virkelig, scanneren får lov at fortætte og så bær man i den grad indføre nogle flere i det offentligt system. Alt for ofte fåe vi at vide, at det er hovedet/psykisk vi er syge, da bl.a. pislwsmæld ikke kan ses på andre røngtenbilleder.
Bevar retten til fri og ordentlig behandling. Nogle gange skulle man tro, vi var tilbage i middelalderen. Selv om ting virker og endda er mindre skadende, jf canabis og nu noget så uskadelig som et rft.apparat, så går en myndighed ind ig overrouler.

Kristina Friis (6600, 2017-10-19)

#75

Erling fra Specialtklinikken i Rebil, der udfører røntgen DMX, og behandler bl.a. piskesmæld, har hjulpet så mange mennesker, der ikke har kunnet få hjælp fra det offentlige sundhedsvæsen.
Hvorfor stoppe ham med at hjælpe syge mennesker ??? Hjælp ham med at hjælpe dem, som har brug for hans hjælp, så de kan få et bedre liv og være billigere for samfundet. Istedet for at stoppe ham, burde vores sundhedsvæsen ansætte ham, så han kan hjælpe endnu flere og vi burde oplære flere i det han kan, så endnu flere kan hjælpes. Vi mangler behandling som han tilbyder i hele landet, på Sjælland, Bornholm, Fyn mm.
LUK IKKE HANS KLINIK OG LUK IKKE FOR HANS RØNTGEN I BEVÆGELSE. MEN ÅBEN OP FOR FLERE KLINIKKER SOM HANS, SÅ FLERE MENNESKER KAN BLIVE HJULPET !!!

Hvad er begrundelsen for at lukke for DMX scanning ? Vi vil have en ordentlig forklaring ... der er udtalt at det ikke skader mere end alm. røntgen. Hvad er så begrundelsen for at lukke dette ned, når almindelig røntgen fortsætter. Det giver absolut ingen mening.

Bettina Fürstenberg (kbh v, 2017-10-19)

#77

Udfra et helt snusfornuftigt økonomisk synspunkt sparer samfundet store summer ved at patienter får den korrekte behandling for en given skade. At lukke ned for Danmarks eneste DMX giver slet ikke mening, hverken for de ramte patienter, der nu fratages muligheden for korrekt diagnosticering og behandling, samt for samfundsøkonomien.

charlotte bergendahl (2920 Charlottenlund, 2017-10-19)

#79

Fordi jeg etter mange år fikk hjelp, DMX avdekket instabiliteten I min nakke og Erling og hans team har gitt meg høyre rotasjon tilbake. Før kunne jeg ikke bevege hodet mitt korrekt!
DMX avdekker problem/skader I bevegelse og for meg betyr dette mer livskvalitet!
Jeg har fått konkret hjelp!

Monica Olsen (Oslo , 2017-10-19)

#80

Uden denne røgtenundersøgelse hos Erling var det ikke blevet opdaget at jeg havde en løs cage mellem C6 og C7, som var ved at gro ned i C7 efter påkørsel 2016. Havde været på Privathospital og blot henvist til Dansk Hovedpine Center Rigshospitalet. Men Erling fandt diagnose og jeg kunne komme tilbage til privathospitalet via min sundhedssikring. Jeg er nu blevet opereret og bedring kommer stille og roligt. Jeg har spildt 6 måneder på ingenting. Er tæt på at miste mit job pga længere sygemelding og fordi der nu er en diagnose undgik jeg at komme i Kommunens Rehabiliteringsteam for evt at ende med et flexjob. Takket være Erlings røgten apparat og egen betalt undersøgelse hos ham kan jeg snart få mit liv tilbage.

Metthe Sejberg (Smørum, 2017-10-19)

#81

Jeg skriver under, fordi min veninde er ramt af whiplash og jeg har fulgt hendes hårde forløb og kender til hendes kroniske smerter og frustrationer over at være ramt af denne fysiske, kroniske sygdom og den modgang, som følger med!
Jeg mener, at alt og alle, som kan hjælpe dem, der er ramt med piskesmæld, skal kunne gøre det, så deres ekspertise bliver udnyttet til fulde og patienterne får den hjælp, de skal have!!

Ida Kendra Høyer (Vanløse, 2017-10-19)

#82

Ja. I stedet for at forbyde det, skulle man hellere tilbyde det indenfor sundhedsvæsenet.
Stop det svigt, der har stået på indtil nu.

Marianne Hansen (Slagelse, 2017-10-19)

#84

Jeg skriver under fordi, det lugter langt væk af besparelser for både kommuner og forsikrings-selskaber.

henrik flemming Petersen (Nivå, 2017-10-19)

#85

En kan ikke stoppe "utviklingen " dette er kommet for å bli...

Roger Huseby (Åkrehamn , 2017-10-19)

#87

Jeg skriver under fordi DMX røntgen er et uvurdelig verktøy for å diagnostisere nakkeskader. Etter mange år med smerter og mange andre symptomer, og besøk hos utallige leger og spesialister uten å få noe svar på mine smerter og div symptomer, fikk jeg endelig en forklaring og diagnose hos Erling på Specialklinikken. Min skade fremkommer ikke på vanlig røntgen, men kun på bevegelses-røntgen. Vi er veldig mange som reiser fra Norge for endelig å kunne få en diagnose og behandling for våre nakkeskader, som vi dessverre ikke får i Norge.

Hilde Sørum (Krokstadelva, 2017-10-19)

#94

Erlings arbejde er vigtigt for alle os der lider af uforklarelige smerter. Der findes ikke lignende behandling herhjemme - for medicinsk behandling er jo blot forværring af vores tilstand og et plaster på såret.
Erlings behandling af mig, har givet mig håb om at få mit liv tilbage.
Stop vanviddet og lad Erling fortsætte med at udrette mirakler.

Karen Draslov (Køge, 2017-10-19)

#95

Fordi vi har brug for en ordenlig røgten beskrivelse af vores skader, så det kan ses at der fysiske skader af nakken og ikke en psykisk tilstand.

Anette Rankenberg Jakobsen (Esbjerg , 2017-10-19)

#96

Fordi jeg selv er ramt....

Marianne Christiansen (Svinninge, 2017-10-19)

#97

Bo Solvang Jensen

Bo Solvang (aalborg, 2017-10-19)

#100

Der er så rigelig meget evidens for DMX skanninger i USA fx hvor det bruges rigtig ofte. Vi må i Danmark ikke forblive så uvidende om hvad der foregår i udlandet på dagligdagsplan at vi spænder ben for os selv. Vi er et lille bitte land i verden. Lad os nu ikke være små i hovedet også

Lise Burfelt (Roskilde , 2017-10-19)

#101

Det er et underlig maktmisbruk og mistenkelig å ville stenge den eneste hjelpen nakkeskadde kan få i Skandinavia. Hva er agendaen?

Kari Moe (Bergen, 2017-10-19)

#105

Det er et uundværligt arbejdsredskab for behandlere. Ingen anden metode kan påvise piskesmæld skader.

Susanne Røssell (Tølløse, 2017-10-19)

#107

Jeg hører, gang på gang, begejstrede patienter fortælle, hvor skønt det er, endelig at få syn for sagen på deres skader, der ikke har kunnet påvises ved tidligere MR og Rgt. Og hvor fantastisk det er, endelig at få behandling, der giver en helt ny dagligdag!

Marlene Lauritzen (Hobro, 2017-10-19)

#112

Jeg skriver under fordi jeg er ramt af hjernerystelse(pcs)

Kit Windeballe (Søborg, 2017-10-19)

#114

Jeg er nakkeskadet pga mopedulykke når jeg var 16 med hodet først inn i bil og aldri fått hjelp til alle symptomer og følgeskader...
Jeg skulle reise til danmark for diagnotisering i løpet av 2018.

Paul arne Henriksen (Stavanger, 2017-10-19)

#116

Funktionel røntgen hos Specialklinikken har - i modsætning til almindelige stillbilleder fra røntgen og scanninger - vist meget tydeligt, hvilke skader jeg har fået ved mine piskesmæld. Dermed har jeg ikke alene kunnet få god hjælp af Specialklinikken, har fået en forklaring på mine gener, men ved også mere præcist hvad jeg selv bør gøre OG ikke gøre. Jeg er dybt taknemmelig over den hjælp, jeg har fået, og jeg håber inderligt, at Sundhedsstyrelsen ikke fratager andre i en lignende situation muligheden for også at få hjælp.

Anne Mette Mathorne Hansen (Allerød, 2017-10-19)

#118

Jeg har sett resultatene av både diagnose og resultatene

Ragnhild Pedersen (Mysen, 2017-10-19)

#125

Danmark er mitt favorittland med 20-30 besøk.

Desverre har Sundhedsstyrelsen et forvrengt syn på mennesker, spesielt de som har forferdelige nakkeskader. Et slikt menneskesyn er forkastelig. Vi skriver år 2017. For 50 år siden gikk menneskene på månen. I dag nekter Sundhedsstyrelsen for at instabilitet i nakken eksisterer. Ufattelig. "Det er dejlig at være norsk i Danmark" forteller reklamen. Da bør i det minste Sundhedsstyrelsen respektere mennesker, ikke mishandle og drepe de.

Erik Forberg (BØ, 2017-10-19)

#127

Jeg skriver under fordi nakkeskade og andre trenger diagnostisering.

Marit Østrem Ditlevsen (Tromsø, 2017-10-19)

#130

Dette utstyret bidrar til å gi oss nakkeskadde livet tilbake.

Jann Sigurd Sønvisen (Alta, 2017-10-19)

#131

Jeg skriver under fordi jeg ved hjelp av DMX hos Erling endelig har funnet ut hvilke skader jeg har hatt i nakken siden en skiulykke i 1996. Jeg er ufør og koster den Norske stat store beløp. Tenk om jeg hadde fått hjelp tidligere...

Pål Martens (HAUGESUND, 2017-10-19)

#134

Jeg er selv blevet behandlet på specialklinikken og er helt enig i udsagnet for underskriftindsamlingen.

Jeg er selv en af dem systemet har elimineret og specificeret pga. erstatningsregler der bla. og især kun er til gavn for forsikringsselskaber og Arbejdsskadestyrelsen.
Regler der gør at de slipper for udbetalinger af erstatninger til folk der er blevet handicappede efter piskesmældsulykke. Fordi vi har et system der ikke vil anerkende at piskesmæld er komplekse fysiske lidelser og som ikke kan sætte ind i de snæversynede juridiske kasser som eksisterer i dag.
Specialklinikkens røntgenapparat og behandling er på vej til at hjælpe med det paradoksale både et opgør mod forsikringsselskabernes og Arbejdsskadestyrelsen suveræne egentådighed over den måde de tolker piskesmældssager men samtidig hjælper røntgenundersøgelse også med konkret at vise at det drejer sig om fysiske skader og ikke fysiske skader ved piskesmældsulykke og følgevirkninger efter piskesmældsulykkerne.

Bjarnes Louw-Christensen (Horsens, 2017-10-19)

#136

Fordi metoden er langt bedre en lægernes

Torben Sønnichsen (Bagsværd, 2017-10-19)

#138

Det er mye bedre å sitte å stå i rtg for man får da et mye bedre bilde og annet resultat enn når man ligget. Letter å stille diagnose når man sitter el står

Margrete sofie Olsen (Bodø, 2017-10-19)

#140

Jeg selv har haft stort udbytte, af den behandling jeg fik, EFTER at en scanning med DMX røntgen påviste omfanget af min mangeårige skade i nakken efter trafikulykke.

Heidi Bay Tornvig (Silkeborg, 2017-10-19)

#141

Jeg ved, det har hjulpet mange!!

Lili Bay Jensen (Ørsted, 2017-10-19)

#142

Ellers er det umuligt at SE evt. skader og borgerne i dette land går med skader som slider unødvendigt yderligere på helbredet som så i sidste ende koster kassen for alle i landet

Susanne Danielsen (Millinge, 2017-10-19)

#147

Jeg skriver under fordi denne funktionelle røntgen DMX har kunnet vise skaderne i min nakke og har gjort at jeg har fået en behandling der for en gang skyld virker. Hvilket også reducerer mit forbrug af smertestillende medicin.

Annette Nielsen (Århus, 2017-10-19)

#149

Because its important to many counties. Denmark could consider making it available at cost to others, to keep it for their own citizens.

Yvonne Bignell (Lancashire, 2017-10-19)

#150

Jeg skriver under fordi at DMX røgten har været det bedste redskaber til at kunne bevise mine nakkeskader og efterfølgende har jeg fået den bedste behandling, som har hjulpet på mine nakkesmerter. Uden den scanning var jeg ikke kommet så langt i mit liv som jeg er nu. Jeg ville have kostet samfundet rigtig mange penge. Jeg var opgivet at sundhedsvæsenet.

Pia Yde (Odense , 2017-10-19)

#151

Det er på tide å ta nakkeskader på alvor!!!

Inger Kolstad (Eidsfoss , 2017-10-19)

#152

Mangler saglig begrundelse for, at metoden ikke må bruges

Mener tillige, at lidelser, som er fysisk begrundede, absolut ikke “bare” skal kategoriseres som psykisk lidelse - eller behandles som sådan

Her er der jo tydeligt bevis for, at det ikke er tilfældet

Birte brinck Sørensen (Broager, 2017-10-19)

#155

Er selv piskesmælds ramt

Thomas Pold (Horsens, 2017-10-19)

#156

Jeg skriver under fordi jeg selv ble nakkeskadet som følge av ulykke og forstår hvor vanskelig det er å få hjelp og riktig behandling!
Denne klinikken hjelper mange mennesker med sin diagnostikk og kompetanse på området.
Mange mennesker vil bli overlatt til seg selv med invalidiserende smerter og med redusert livskvamitet om denne hjelpen blir tatt fra dem.
Den kunnskapen som Erling har trengs det virkelig mer av, og for å kunne behandle er det nødvendig med riktig utstyr for å kunne diagnostisere og finne årsak til symptomene.
Funksjonelle lidelser må behandles på den måten de fortjener i stedet for å bli avfeid som psykosomatiske.
Kognitiv adferdsterapi kurerer ikke nakkeskader.
Rehabelitering og behandling hjelper!

Evy-Renate Mardal (Avaldsnes, 2017-10-19)

#157

Jeg selv er blevet diagnostiseret af DMX røntgen på specialklinikken i Rebild. MR scanning viste ikke de store skader, jeg havde pådraget mig, hvor jeg ved selvsyn kunne sr en meget løs nakke, som årsag til mange af mine symptomer. Erings ekspertise er HELT UDEN SIDESTYKKE I DET DANSKE SUNDHEDSVÆSEN. Og så vil man fratage ham retten til uselvisk at hjælpe folk fra hele Norden.
HVOR DUM HAR MAN DA LOV AT VÆRE. Hjælp dog med at udbrede kendskabet til denne unikke mulighed for at diagnostisere på et meget sikkert og visuelt grundlag til gavn for både mennesker og samfund.

Else Jensen (Havndal, 2017-10-19)

#159

Jeg har en god veninde, der har haft gavn af denne scanning. Uden den havde hun ikke været tilbage på job og med overskud til mand og to børn.

Janni Gatten (Arden, 2017-10-19)

#161

Jeg er en af dem der har fået livet tilbage ved at blive behandlet af Erling, efter at have levet med smerter efter en ulykke i 1997 hvor jeg fik piskesmæld.

Benthe Lauesen (Ølstykke, 2017-10-19)

#162

Jeg selv er ramt

Tina Payne (Charlottenlund, 2017-10-19)

#163

Jeg har selv piskesmæld.

Michael Christensen (Arden, 2017-10-19)

#164

Det er svært viktig at dette rgt. apparatet forblir i hendene på en som kan bruke det og bruker det i behandlingen. Det blir brukt som et verktøy for å hjelpe mennesker til å få en mer presis behandling.
Utrolig viktig da svært mange har gått i årevis uten bra nok hjelp.
Hvis det ved hjelp av apparatet gis behandling som gjør pasienten arbeidsfør må det være positivt for samfunnet også. Eller gjør folk friskere det er jo målet.
Dette er viktig for svært mange.
Samfunnsøkonomiskt og et godt supplement til dagens behandling som ofre er mangelfull.
La han få fortsett å bruke DMX rgt i bevegelse.
Jeg vil med dette støtte denne kampanjen
Berit Grepstad

Berit Grepstad (Vinterbro, 2017-10-19)

#166

Jeg skriver under fordi jeg anser en slik røntgenmaskin, som et svært viktig verktøy både når det kommer til undersøkelse for å avdekke skader og få satt korrekte diagnoser, samt kan nyttiggjøres brukt ved div. behandlinger ved klinikken. Jeg har ikke selv vært til behandling ved dette senteret, men vet av egen erfaring at mange nakkeskadde pasienter sliter med å få avdekket sine skader ved de offentlige røntgen tilbudene som finnes. Da de aldri har vært interessert i og avdekke hva som kan være galt under bevegelse av nakken på sine pasienter. Jeg har tidligere kun fått dynamisk undersøkelse hos privat smertelege i Norge og nevrokirurg i Tyskland. Dette var en avgjørende undersøkelse å få utført i mitt tilfelle for å få avdekket hva slags skade jeg var blitt påført og gikk ubehandlet med, etter at jeg overlevde en høyhastighets dødsulykke under polititjeneste. Takke være et liknende røntgen apparat fikk jeg radiofrekvensdenerverings smerte behandling i det private, samt kirurgisk behandling for skaden som var blitt diagnostisert takket være lignende røntgenapparat (slik jeg har skjønt det, er dette røntgenapparatet en videre utvikling av det jeg fikk mine undersøkelser og behandlinger med).
Dette er et viktig medisinsk verktøy og behandlingstilbud, ved siden av de tilbud det offentlige kan tilby.
Er jo også høyst frivillig om pasienter velger å benytte seg av dette.
Hvis derimot det er ønskelig fra det offentliges side å frata skadde mennesker en mulighet til å avdekke skader og forsøke å få behandling for disse, burde i det minste det offentlige systemet tørre å stå for at de er helt imot at skadde mennesker får ha dette tilbudet og foretrekker at fagområdet heller står stille og ikke videre utvikler seg til det beste for pasientene som lider.

Mona C. Mørdre (Oslo, 2017-10-19)

#170

Denne undersøgelses form bør udbredes ikke stoppes. Det er tankevækkende, så mange der kan få reel hjælp og behandling, der hjælper, i udlandet, men i Danmark sidder man fast i fortiden og rykker sig ikke videre. Kun i den retning medicinalindustrien smider penge efter

Linda Ryet (Årslev, 2017-10-19)

#174

DMX Røntgen er viktig til å få stilt diagnose/se problemer når kroppen er i bevegelse, og også et verktøy til behandlere for å kunne hjelpe pasienter hvor vanlig CT/MR ikke "ser" plagene til pasientene!

Asbjørg Selvli (Evenskjer , 2017-10-19)

#175

Jeg vet hvor viktig det frå få tatt dynamiske radiologiske bilder for å avdekke nakkeskader. Danske og norske myndigheter begår en giganttabbe ved å ikke anerkjenne dette.

Knut Albert Pedersen (Hvasser, 2017-10-19)

#177

Jeg har været hos Erling og haft udbytte af hans dmx og dygtige ekspertise. Jeg har fået vist og forklaret, hvorfor jeg dagligt har smerter og følgevirkninger, efter påkørsel for 14 måneder siden.
Erling kan årsagsbehandle og diagnosticere, hvorimod læger og neurologer, bestemmer det ud fra spørgsmål om symptomer.
Vi skal støtte op om denne klinik, fordi Erling vier sit liv til mennesker som er ramt og som er i nød. Kampen mod systemet er simpelthen umenneskelig og vires sygehusvæsen for snævert.

Siff Bennekow (Rødovre, 2017-10-19)

#181

Jeg er selv nakkeskadd.

Line Kallestad (Bergen , 2017-10-19)

#183

Jeg har set virkningen, og syns det vil være en falliterklæring hvis den mulighed ikke udbredes

Morten Nielsen (Ugerløse , 2017-10-19)

#184

Fordi han HJÆLPER!

Danny Hansen (Roskilde, 2017-10-19)

#185

Jeg mener at den mængde stråler kan været uskadeligt kontra smerterne vi piskesmældsrsmte har til daglig og det offentliges kan jo ikke tilbyde undersøgelser og behandling med virksom effekt det kan han som den eneste kun vi nu ikke barer få piskesmæld i en disrgnoser der ikke barer er en skraldespand hvorfor kan i operer hjerter knæ hofter osv uden nogen men piske smæld i ha nej det tær vi ikke rører ved

Nicklas Schou (Horsens , 2017-10-19)

#186

Jeg var passasjer i bil som koliderte i fjeldet på vei inntil Henningsvær 1. Februar 2016. Ca 1 mnd etter var jeg Gravdal sykehus på røntgen, de fant 'ingen' skade i nakken. Ingen leger har løftet en finger for å hjelpe meg, bortset fra å gi meg smertestillende (Ibux og paraset) og fått beskjed på at mine smerte har psykiske årsaker....??? Hallo... !!!! Frekt! Jeg lever i et smertehelvede 24 timer i døgnet siden ulykken og har brukt over 100.000 kr til alternative behandlinger (masage osv)... Jeg er så oppgitt over helsenorge... - ingen hjelp å få

Lizzie Schmidt (Henningsvær, 2017-10-19)

#187

Jeg har fået konstateret hvordan mine nakkehvirvler er mishandlet efter 2 piskesmæld .
Kun pga.Erling og hans specielle røntgen,nemlig nakke i bevægelse.
Jeg bliver ikke ny igen ,men han kan noget som INGEN INGEN andre kan i DK.

Jane Topgaard Chmura (Aalborg, 2017-10-19)

#189

Eg er selv nakkeskadet etter påkjørsel bskfra i 2011! Var på specialklinikken i sommer 2017 og fikk mye svar på mine skader der!

Evelyn Pedersen (Bergen, 2017-10-19)

#190

Jeg er nakkeskadd selv og forlanger å bli tatt på alvor

Anne-Britt Sunde (Hordvik, 2017-10-19)

#191

Har nakkeskader selv etter påkjørsel å vil ha mest mulig info om hva man kan gjøre før å holde seg "smertefri".

Ann-kristin Nørgård (Lenvik, 2017-10-19)

#193

Jeg skulle hatt denne behandlingen selv etter mange år med nakkeplager , denne maskinen hjelper flere hundre mennesker hvert år å skulle vært i alle land.

Vibeke Hansen (Oslo, 2017-10-19)

#195

min kusine har fået stor hjælp af Erling og hans røntgen i bevægelse.

nanna tofte (aarhus, 2017-10-19)

#198

Er selv nakkeskadd.
2010 feilbegandling av nyutdannet manuelltetapeut.
2015 bilulykke.

Torild Hetland (Sandnes , 2017-10-19)

#200

Har Nakke plager selv

Irene Thuv (Leknes , 2017-10-19)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...