Sig nej til strenge og begrænsende altanregler i København

Socialdemokratiet, Enhedslisten og Alternativet vil stramme altanreglerne i København yderligere, stik imod titusindvis af københavnske borgeres ønske.

Den 8. Oktober blev der således sendt et forslag i høring angående nye restriktive altanretningslinjer, som vil betyde, hvis de bliver vedtaget, at det bliver langt sværere at få altaner i København - og at de altaner, som der rent faktisk bliver givet tilladelse til, vil blive op til 22% mindre. 

Denne underskriftindsamling har til formål at få stoppet de nye retningslinjer og i stedet beholde de nuværende, som kun er 3 år gamle og som fungerer fint samt tager de forbehold til arkitektur og naboer der bør tages.

Ved høringens afslutning ultimo november, vil samtlige underskrifter blive overdraget til politikerne, sammen med de andre høringssvar, som vil blive lavet henover de 8 uger høringen varer. 

Du kan læse mere om de foreslåede retningslinjer, de eventuelle konsekvenser heraf og meget mere på www.lysogluft.nu

 Lys og Luft er et initiativ som er skabt af interesseorganisationen for altanfirmaer, under Dansk Industri. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ulrik Knudsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLERBetalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...