EU har MÅSKE en plan for, at forbyde jagt og lystfiskeri, i de danske Natura 2000 områder. Sig nej, tak til EUs indblandning i dansk jagt og fiskeri.

I EU arbejder man pt. på en plan om måske, at lukke for al jagt og fiskeri i natura 2000 områder, fordi man mener, det kan sidestilles med minedrift. Dette er i sig selv fuldstændigt vanvittigt. Men for at det ikke skal være løgn så arbejder miljøministeren og støttepartierne på den samme plan, hvilket vil være en bombe under lystfiskeri, jagt og havjagt i Danmark. Dette er IKKE en konspirations teori men er bekræftet flere steder af uafhængige kilder.

Det betyder at DU MÅSKE ikke kan gå på jagt eller fiske i alle de områder der er Natura 2000 - hvilket tæller meget store dele af de danske søer og vandløb, men også private områder, hvor jagten og fiskeriet idag er en del af naturbevarelsen. Ud over at være en meget grov krænkelse af den private ejendomsret og af aftalen om natura 2000 (hvor jagt og fiskeri blev nævn som IKKE skadelige aktiviter) så er det ødelæggende for vores fælles arv til vores børn. 
 
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vores miljøminister skal score billige point hos støttepartierne ved, at lukke vores fælles muligheder for MÅSKE, at fiske og gå på jagt for tid og evighed! 
 
Du skal gøre noget og det skal du gøre det NU - man har forsøgt at snige det igennem under coronaen, og der er mange politikere, både lokalt, national og på EU plan der IKKE ved det.
Så råb op! Gør dem opmærksomme på hvad der er ved at ske og gør en forskel for dine børns og din egen fremtid. Skriv under - sig NEJ,TAK. 
 
 
- om mig selv kan jeg sige: 
Jeg hedder Niels-Peter Henriksen. 
Er jæger og er IKKE tilknyttet noget politiks parti.
De indsamlede underskrifter, kan / skal bruges som argumentation imod en måske kommende lovgivning, om et jagt / lystfiskeri forbud i de omtalte Natura 2000 områder. Så vi har en fælles stemmen. 
 
 
 
 
 
 

Niels-Peter Henriksen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Niels-Peter Henriksen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...