Sæt barnet først: Slagelse Kommune skal være mere kritiske i forhold til opholdssteder.

Holmegaardshuset er et opholdssted for børn, unge og forældre samt hele familier, der har brug for kompetent vejledning til et sundt og produktivt familieliv.

Holmegaardshuset skriver på deres hjemmeside at de har til formål at at styrke og etablere tilknytningen mellem forældre og barn. At de vil støtte og udvikle familiens ansvarlighed og evnen til at yde omsorg for barnet ved at øge forældrenes indsigt i, og forståelse for, barnets følelsesmæssige og fysiske behov. Forældrene skal, med pædagogisk behandlingsarbejde og støtte, tilegne sig færdigheder i praktiske daglige gøremål, som forudsætning for at kunne tage ansvaret for barnets basale behov.

  • Men hvor godt klarer Holmegaardshuset sig med at hjælpe forældrene? Ikke blot i antal forløb der har været, men hvad der er kommet ud af forløbene. 
  • Hvor mange forældre er endt ud i at få fjernet deres børn i forlængelse af et ophold?
  • Og i hvor mange tilfælde er målet om at gøre en positiv forskel for forældrene og familien faktisk blevet opfyldt, sådan så familien kan komme hjem som en samlet familie?

Disse spørgsmål vil vi gerne have svar på. For det bør være i enhvers interesse at få afklaret hvor godt at Slagelse Kommune lykkedes med at hjælpe familierne.

Derfor starter vi denne underskriftsindsamling, i håbet om at det kan få Slagelse Kommune til at få svar på disse spørgsmål, som det ikke tidligere har været muligt at få svar på. Dette er set i lyset af den kritik der er rejst af opholdsstedet i årenes løb, for at vi kan få det på det rene. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Annette Schøt tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...