RED LIV! Gør Ejbyvej trafiksikker for børn og bløde trafikanter

Ejbyvej i Kr. Hyllinge er en lille, smal og snoet vej. Alligevel benytter mange bilister og lastbilchauffører sig af vejen til og fra Holbækmotorvejen. Det skaber dagligt mange farlige situationer for de børn, der bor på vejen, samt bruger vejen hver morgen og eftermiddag til og fra skole.

Ejbyvej mangler vejsikring så vejen bliver tryg for alle trafikanter at færdes på. Den eksisterende vejsikring (bump på veje) fungerer ikke efter hensigten og der køres hver dag for stærkt henover.

Der er igennem en længere årrække sket mange uheld på Ejbyvej. Især i svinget ved nr. 62 efter det første bump ind imod Ejby. Her er mange endt i hæk/stendige fordi der bliver kørt for stærkt og herredømmet over bilen mistes. 

Det er livsfarligt for billisterne, men i den grad også for alle de bløde trafikanter på vejen samt dem der bor i nr. 62. 

Ejbyvej er ikke bygget til at håndtere den tunge myldretidstrafik i morgen og eftermiddagstimerne. Ligesom vejen heller ikke er optimal for den tunge lastbilstrafik der benyttes af lastbiler der leverer varer til Netto ved Elverdamsvej. 

Der er igennem mange år forsøgt at få kommunen til at gøre Ejbyvej mere sikker, men uden resultat. Det ønsker vi at lave om på.

Skriv under her og vær med til at lægge pres på kommunen, så vi alle kan færdes og bo i tryghed på Ejbyvej.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Karen Deleuran tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...