Red Legeland i Aarhus

Nu er den gal igen........

Fredag d. 11. december sendte Børn og Unge et forslag til spareplaner i høring, og for Legeland betyder det, at vi mister AL ØKONOMISK STØTTE, dersom det går igennem.
Der bliver foreslået, at Legeland kan drives videre på frivillig basis, men det er hverken realistisk eller sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så det vil i praksis betyde at Legeland må lukke.

Det er NU DER SKAL HANDLES, så skriv under her, på at LEGELAND SKAL REDDES , og send linket videre til venner og bekendte.

På forhånd tak
Merete og Legelands bestyrelse

Om Legeland

At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer.

Der er teaterscene med udklædningstøj, dukketeater, bøger, spil, planter, dukkehus m.m., og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

Og ikke mindst et stort stort klatrestativ med pudebassin der er fyldt med eventyrfigurer, som udfordrer og stimulerer børnenes fantasi og motoriske evner. Alt sammen i velour og håndsyet, mange af figurene er lige så store eller større end børnene selv. Legeland er et unikt og udfordrende fri- og legested for børn og voksne, hvor børnekulturen er i højsædet.

OBS: Legeland har lukket alle ferier, inkl. sommerferien!!! 
(Legelands ferier følger skolernes i Aarhus).

Der er herefter åbent mandag til fredag fra 9.30-15.00. Minus den sidste fredag i måneden.