Raunonia NEJ TAK - Naturens Rige JA TAK

Denne underskriftsindsamling er oprettet af koordinationsgruppen "Raunonia NEJ-TAK - Naturens Rige JA TAK" i december 2021. Vi er en gruppe borgere fra Ringkøbing og omegn, der er imod etablering af den ferieby med 250 feriehuse i Ringkøbing Fjord ud for havnen og rådhuset, som kaldes Raunonia.

Vi mener, projektet er for omfattende og vil have mange negative konsekvenser for byen, fjorden og borgerne. Derfor ønsker vi ikke Raunonia bygget. Endnu er projektet - så vidt offentligheden ved - kun i forberedelsesfasen. Det kommunale planarbejde er ikke begyndt, men det er vores erfaring, at når et projekt når så langt, at lokalplanen er udarbejdet, er løbet kørt.

Derfor mener vi, det er vigtigt, og at det haster, at borgere allerede nu melder ud, at vi synes, projektet, som det er skitseret, er en dårlig idé.

Vi opfordrer alle, der deler vores holdninger til Raunonia, til at skrive under på, at vi siger NEJ-TAK til Raunonia. Underskrifterne vil blive overrakt Ringkøbing-Skjern Kommunes byråd.

Raunonia_NEJ-TAK.png

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jonna Odgaard tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...