Protest mod Solcellepark på 80 hektar omkring Ejby/Kingstrup Mose, som er udlagt med naturstier

Solceller_Ejby_-Kingstrupmose_22.10_.21_._.jpgKære Borger som bruger Ejby - Kingstrup Mose til en pragtfuld vandretur.

Moseområdet er Middelfart Kommunes største Natur område. Kommunen har, i samarbejde med de 50 lodsjere, investeret 3-4 millioner i stiområder, så vi borgere kan færdes i den vilde natur. Dette område vil, med en tilklistring af en solcelle park klods op af området, miste sin tiltrækningskraft og værdi - og de mange millioner vil være brugt omsonst. 

Det er forståeligt at de mindst frugtbare jorde skal benyttes til en opgave som oprettelse af en solcellepark, men det burde være muligt at gå i dialog om hvordan dette gøres mest hensigtsmæssigt i forhold til os der i dag bruger naturen.

Derfor beder vi dig sætte din underskrift i protest mod opførelse på det nuværende oplæg. Vi har et oplæg til et alternativt område, men ønsker at føre en dialog om dette.

Solcellepark_eller_fin_udsigt_det_er_dit_valg_Side_11.jpg

Solcellepark_eller_fin_udsigt_det_er_dit_valg_Side_21.jpg

 

 

 

Solcellepark_eller_fin_udsigt_det_er_dit_valg_Side_32.jpg

 

 


Annemarie Kortbæk-Sandal- Ejby, Claus Wozniak - Kingstrup og Svend Åge Hansen - Middelfart    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Annemarie Kortbæk-Sandal- Ejby, Claus Wozniak - Kingstrup og Svend Åge Hansen - Middelfart tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...