Opfordring: Køb ind i Irma- ikke i de øvrige COOP butikker

Når I går i en COOP butik, så foreslår jeg at I fra nu af og indtil videre, kun går i Irma. Og mens Alfred Josefsen og Jan Larsen arbejder ihærdigt på at finde investorer, der kan redde Irma fra at dø i COOPs varetægt, så kan vi hjælpe til ved at lægge pres på COOP. Underskriftsindamlingen her vil fungere som et slags barometer for hvordan stemningen er. 

 Jeg tænker at det her må være den bedste måde for COOP medlemmerne, som absolut ingenting har haft at sige i denne jordskælvsbeslutning, at få lagt pres på både COOP-ledelsen og COOPs landsråds repræsentanter, som jeg ved læser med herinde. Personligt har jeg tænkt mig fremover at boykotte alle COOP butikker med undtagelse af Irma, når jeg handler ind. Hvis COOPs beslutning om nedlæggelse af kædens bedste aktiv (Irma) eksekveres, melder jeg mig ud af COOP, for Irma er hovedårsagen til at jeg handler i COOP.

 Målet for dem, der er enige med mig og kun vil handle i Irma i den kommende tid, må selvfølgelig være at enten få COOPs bestyrelse til at ændre den katastrofale beslutning om at nedlægge Irma ELLER at få en ny bestyrelse, som vil omstøde beslutningen. Irma-beslutningen er efter min mening på alle måder en kæmpe katastrofe- også økonomisk. Min egen forudsigelse for COOPs nære fremtid ser desværre således ud, baseret på hændelserne i 1990erne, hvor COOP sidst forsøgte at nedlægge Irma:

1. COOP går igang med den fænomenalt dyre omstilling af en kolossal række Irma-butikker til COOP og COOP365.

2. COOPs bestyrelse kan efter få måneder, til deres egen kolossale overraskelse, igen (surprise, surprise) konstatere at folk ikke handler ind i de omstillede butikker i noget, der bare ligner det omfang, de havde håbet på, med enorme tab til følge.  

 For at undgå denne katastrofale gentagelse fra 1990erne, hvor det sidst skete, synes jeg at vi som medlemmer af COOP og "forbrugere" (det er jo det udtryk, man bruger om borgere nutildags) skal "hjælpe" COOP med at tage den rette beslutning- nemlig at rulle nedlægningen af Irma tilbage, ved kun at handle der, når vi handler ind i en COOP-butik. 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Steen Thaulow Olsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...