Ønske om Klubtilbud til unge i alderen 13-18 år i Bredballe

Hej Bredballeborgere

Jeg mener der mangler et tilbud til unge i alderen 13-18 år i Bredballe. Efter flere måneders uro, hærværk og generel utryghed - både for de unge og os andre beboere herude, står det klart at der mangler et tilbud til dem. De har behov for et sted at opholde sig. Jeg forestiller mig et klubtilbud hvor der er ansat kompetente pædagoger der har lyst til at arbejde med unge mennesker. Det kan evt indeholde tilbud om kreativ værksted, gaming, sport, ture, fester, knallertværksted osv osv. Det kan også være samtaler med en voksen der ikke lige er mor og far.

Som det ser ud nu, opholder de sig på uhensigtsmæssige steder, som Hældagerskolen, Kirkebakkeskolen, Assendrup Legepladsen, Troldebakken, centeret og Gryden. Derudover er der ballade på villavejene.

Der er stort set daglig kontakt til SSP eller politiet for at lukke festerne. 
Vi har tre skoler i Bredballe og bydelen vokser, derfor vil vi forsat i mange år have mange unge mennesker uden et tilbud om ophold i fritiden.

Jeg har idag haft talt med ledelsen i Børne-unge forvaltningen i Vejle kommune. De er villige til at fremlægge forslaget for de politikkere der kan gøre noget ved det. Derfra og til en evt beslutning, er der selvfølgelig noget vej.

Jeg mener ikke kun dette er et forældreansvar, men også et kommunelt ansvar, og i sidste ende vores allesammens behov, at det er trygt at bo i Bredballe - også for unge mennesker.

Jeg vil gerne gå videre med kontakten til Børne-unge forvaltningen, men jeg står lidt stærkere, hvis vi er flere om at bakke op om sådan et forslag.

Derfor håber jeg du vil bruge din tid på at skrive under.

Har du andre forslag, eller mulighed for at hjælpe til i kontakten imødekommes dette også.

Dbh

Jette

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Jette Poulsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...