Ny skolestruktur i Greve Syd

NEJ til at slå Strandskolen og Karlslunde Skole sammen

Giv vores børn og deres pædagoger og lærere tryghed og lad skolen få arbejdsro!

Fredag den 29. august om eftermiddagen offentliggjorde Greve Kommune dagsordenen til Børne- og Ungeudvalgsmødet onsdag den 3. september og derefter i Byrådet den 15. september. Her står der:

 

Den nye skolestruktur i Greve Syd:

Der etableres en ny skolemodel i Syd hvor Karlslunde Skole og Strandskolen samles til én fælles 0. - 9. klasses skole med to matrikler. 

 

 • Karlslunde skole bliver en afdeling for 0. - 3. klassetrin
 • Strandskolen bliver en afdeling for 4. - 9. klassetrin. 

 

Teknisk set vil der i henhold til lovgivningen ske en lukning af de to skoler, som så åbner igen som én ny fælles skole på to matrikler med én fælles ledelse og én fælles skolebestyrelse

 

Der skal tages stilling til navnet på den nye fælles skole.

 

Den øvrige del af materialet kan læses her:

 

Vi forældre er chokerede over forslaget, som ikke tidligere har været fremme, så vi har kunnet tage stilling til det i en demokratisk proces.

Vi ønsker forslaget taget af bordet fordi:

 • SAMMENHÆNGEN OG SAMMENHOLD MELLEM STORE OG SMÅ FORSVINDER
  At gå ni år i folkeskolen er det længste kontinuerlige forløb, der er tilbage af børnenes liv i et samfund, hvor alt specialiseres og målrettes. Børnehaveklasse-eleven ser op til de store, og de store passer på de små. En skole fra 0.-9. klasse skaber sammenhængskraft. En specialiseret indskoling- og en udskolingsskole smadrer et unikt fællesskab på tværs af alder.

 • UOVERSKUELIG BØRNEFABRIK
  Vi ønsker ingen børnefabrik og en fire-fem sporet kæmpeskole fordelt på to adresser.

 • LANG SKOLEVEJ
  Det er en kæmpe værdi, at folkeskolen ligger i lokalmiljøet, hvor selv de mindre børn selv kan cykle. Mange børn vil få langt til skole. Børn der cykler selv nu skal fratages selvstændighed og igen transporteres til skole af deres forældre.

 • SØSKENDE SKILLES
  Søskende bliver splittet på to forskellige adresser og går glip af fællesskab omkring deres skole.

 • LAD SKOLEN FÅ ARBEJDSRO
  Skolerne arbejder lige nu på højtryk med at få hverdagen til at fungere med en ambitiøs inklusionspolitik og ikke mindst den nye skolereform, der er under en måned gammel. Midt i dette kaster Greve Kommune en bombe, der vil ændre børn, personale og forældres hverdag radikalt. Giv vores børn og deres pædagoger og lærere tryghed og lad skolen få arbejdsro.

 • VI FORÆLDRE ER IKKE BLEVET HØRT
  Vi har oplevelsen af, at Greve Kommune forsøger at snige forslaget igennem i en alt for hurtig proces, hvor der ikke er tid til at høre hverken forældre eller personale.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Mette Broskov tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook