Ny SFO til børnene på Krogen i Brøndby Vester

IMG_00731.JPG

 

 

 

 

 

 

vi ønsker en ny SFO til børnene på krogen. Krogen er en gammel barak som blev opstillet midlertigt omkring 1978. Før den kom til skolen havde den stået ca 10 år i vesterled. 

Det er ikke rimeligt at børnene 40 år senere har deres dagligdag i en forfalden og totalt nedslidt barak, som ikke bliver vedligeholdt!!!  

Politikkere i Brøndby SKAL ta ansvar og tilbyde en ordentlig bygning som børnene kan opholde sig i. Det er pinligt og dybt kritisabelt at disse "midlertidige" barakker fremstår misvedligeholdt og stadigvæk i er brug. 

Ved at skrive under her kan vi sammen gøre politikerne opmærksom på at vi er mange der mener, at disse barakker er under alt kritisk og der skal gøres noget ved dette! 50 år gamle midlertidige barakker skal og bør ikke udgøre fundamentet for nutiden SFO ! 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook