NEJ til stramninger mod gymnasieelever

Gymnasiet er IKKE en pølsefabrik. Man kan ikke klemme dygtige elever ud ved bare at presse hårdere. Uddannelse er en investering, som, vi ALLE lader til at mene, er vigtig. Det er en investering  på lang sigt, og den er utrolig vigtig for at vi kan beholde det oplyste og uddannede samfund, som vi er så glade for. Uddannelse er dér, hvor det hele starter. Uddannelse er fundamentet i et civiliseret samfund.

Det kan ikke passe, at Undervisningsministeriet kan sige, at fraværet i gymnasiet er for højt uden at kigge på fraværsårsagerne. Det giver ikke flere bedreuddannede studenter at fokusere på kvantiteten af undervisningen i stedet for kvaliteten. Man kan ikke kun fokusere på tallene. Vi kræver at Undervisningsministeriet:

-trækker deres 5 initiativer mod fravær tilbage

-Gør lektiebyrden mindrere

-Gør dagene kortere

Med disse "initiativer" som Undervisningsministeriet foreslår vil fraværet korrekt falde, men kun fordi elever vil droppe ud af gymnasiet, når de bliver for stressede over fravær, kæmpe lektiemængder, ovs.

Disse "initiativer" som Undervisningsministeriet vil gennemføre, vil jeg kæmpe mod, og jeg håber at kunne stå sammen med mine med studerende, lærere, forældre til studerende og andre som bare er interesserede i at beholde et dannet og frodigt samfund.

 

Læs mere om problemet her

https://www.dr.dk/ligetil/minister-vil-have-mindre-fravaer-paa-gymnasierne 

https://www.altinget.dk/uddannelse/artikel/gymnasier-nye-fravaersregler-er-unoedvendige 

https://gymnasieskolen.dk/laerere-nye-fravaersregler-rammer-elever-forskelligt 

http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-11-09-blog-nu-kan-gymnasieelever-faa-fravaer-for-at-styrte-paa-cyklen 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Rebecca Carlsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook