Nej til lukning af Terndrup Bibliotek i Rebild Kommune

Rebild Kommune har foretaget en analyse af bibliotekets aktiviteter og er i gang med at beslutte hvordan, der skal spares penge på den front.

Der er lavet tre forslag til besparelse og i alle tre er Terndrup Bibliotek truet. Enten ved lukning eller afskaffelse af bemanding på biblioteket.

Et lokalt bibliotek er vigtigt! Al den gavn og nytte det gør i lokalsamfundet kan slet ikke måles og vejes - og vi vil hverken undvære vores bibliotek i Terndrup eller de dygtige, inspirerende medarbejdere, der rådgiver om litteratur, bringer mennesker sammen og holder arrangementer for alle aldersgrupper.

Skriv under her og vær med til at vise vores politikere, at de ikke kan blive ved med at udmagre vores byer!

Læs mere her: https://rebild.dk/dagsorden-soeg/kultur-fritids-og-sundhedsudvalget-17?fbclid=IwAR1pG9Xo2P7WcLHYlvV_JOAc9ZZQrC9TVijpmh0JPLNF6WTJtzGMe4yZTJA - under punkt 90. (Refereat fra Kultur-, fritids- og sundhedsudvalgets møde den 16. august 2023).


Ida Maria Forster Kristensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ida Maria Forster Kristensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...