Nej til lukning af lyntest-center i Slagelse Kommune!

I Region Sjælland er det besluttet at lukke COVID-19-lyntestcentret i Slagelse Kommune. 
Dermed får borgere i eksempelvis Korsør omkring 50 kilometer og omkring en halv times kørsel i bil, hvis de vil have lavet en lyntest, også kendt som hurtigtest. 

Det er ikke okay. 

Man har brugt mange penge på at etablere centrene de sidste par måneder, og nu kan halvdelen af regionen ikke rigtig bruge det længere på optimal vis, i forhold til afstanden. 

Det er fint at der stadig er PCR-testen, hvor der dog kan være lang ventetid. Der kan også være folk, som står i f.eks. en arbejdssituation der kræver et hurtigere svar end hvad en PCR-test kan give, og som ikke kan tage længere væk.

Derfor siger vi nej til beslutningen om at lukke lyntestcentret i Slagelse Kommune. 

Underskrifterne vil blive afleveret til Region Sjælland, i håbet om at understøtte at der er et behov for et lokalt lyntestcenter. 


Christopher Trung Paulsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Christopher Trung Paulsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...