NEJ til at Egedal kommune fusionerer Ganløse Fritids- og Ungdomsklub med Ganløse skole

 Egedal kommune har fået udarbejdet en rapport af Brøndum og Fliess vedr. “Læringsfællesskaber og multifunktionel anvendelse af kvadratmetre.

I scenarie 3.2, flyttes klubben og vil fremover komme til at ligge på skolens matrikel i
afdeling Q eller ADHD-afdelingen. 

De omtalte lokaler er væntligt mindre end dem børnene har til rådighed indendørs. Ud over dette vil der på ingen måde være mulighed for at skabe de udendørs muligheder som klubben har i dag i og med de ligger op af det store grønne område midt i Ganløse.

Dette betyder at vi giver vores børn endnu dårligere vilkår for at udfolde sig i deres fritid, ved kort sagt at lade dem "blive på skolen noget længere", hvilket i forvejen er lang tid efter skolereformen.

Det er forståeligt at Egedal kommune vil spare nogle penge på denne måde da man ikke skal være ekspert for at forudse at der ikke går lang tid inden at Klubbens økonomi varetages af skolen og derfor stille og roligt udvandes i en endnu mere trænkt økonomi.

Ligeledes luner det godt i kommunekassen hvis klubbens grund sælges til en bygherre der kan smække et par boligblokke op midt i centrum af Ganløse og hvem ved på kan man måske også inddrage det grønne område til selvsamme.

Sig NEJ til sammenlægningen og lad vores børn beholde deres fritid uden for skolen.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jimmy Mejlby tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...