NEJ TAK til solcellepark i Ådalen (Ridsegård Solcellepark)

Denne underskriftsindsamling er lavet for at samle indbyggere i Ådalen på Djursland, der er imod eller bare bekymrede for placeringen af solcellepark Ridsegården mellem Karlby, Skørring og Andi. Den 1. december er der frist for indsendelse af indsigelser i den første indledende høringsfase. Det er nu vi skal gøre modstand, så ansøgningen forhåbentlig ikke kommer videre. Derfor har vi brug for din underskrift, som vil blive vedlagt vores høringssvar.
Dette er ikke en underskrift mod solcelleenergi, men udelukkende mod placeringen af enorme solcelleanlæg midt i de smukke, dyrerige, åbne landskaber, der kendetegner Ådalen og Djursland. Der findes alternativer som fx. ved industriområder eller langs motorveje. Det er ikke meningen at den grønne omstilling skal gøre Ådalen og Djursland sort. Vi vil råbe politikerne i Syddjurs op og bede dem om at gå forrest og vise at solcelleparker godt kan placeres andre steder end i naturen. Vi er et lokalområde, der i forvejen arbejder ihærdigt på at fastholde og tiltrække indbyggere. Lad ikke vores område blive et industriområde.
Tak for din underskrift! Skriv stadig under, selvom høringsfristen er overskredet, vi kan bruge underskrifterne i det videre forløb.
 
Kig evt. i vores gruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/1074073529708791/
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Mette Johanne & Ulf Andersson Vang Ørom    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Mette Johanne & Ulf Andersson Vang Ørom tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook