NEJ TAK til massivt byggeri på Landbohøjskolens grund

På Landbohøjskolens grund mellem Rolighedsvej, Bülowsvej, Åboulevard og Den Grønne Sti tillader en ny lokalplan (lokalplan 223) meget højt og tæt byggeri på arealet. Med underskriftindsamlingen ønkser vi at få justeret byggeriet, så det passer til de omliggende omgivelser:

1) Studieboligerne mod Åboulevard er uforståeligt høje (op til 32 meter) og massive. Højden bør reduceres med mindst to etager. NEJ til 32 meter!

2) Skolebygningerne er uforståeligt høje mod Bülowsvej. Højden bør reduceres med mindst én etage, da etagerne er højere end almindelige etager – skolens fem etager svarer til seks almindelige. NEJ til 23 meter!

3) Planen lægger de projekterede nye bygninger alt for tæt på fortovskant og ødelægger dermed arealets grønne ramme. NEJ til reduktion af grøn kant! 

4) Bevaringsværdige bygninger forsvinder bag massive ”klodser” – NEJ tak!

5) Den ekstra trafikale belastning af Rolighedsvej og Bülowsvej er uafklaret. NEJ til uafklarede trafikforhold!

(Bor du på Frederiksberg, findes der en særskilt underskriftindsamling med sammem indhold på : https://www.skrivunder.net/nej_tak_til_massivt_byggeri_pa_landbohojskolens_grund)

Borgergruppe imod massivt byggeri på Landbohøjskolens grund    Kontakt forfatteren af dette andragende


Borgergruppe imod massivt byggeri på Landbohøjskolens grund    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Borgergruppe imod massivt byggeri på Landbohøjskolens grund tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook