NEJ TAK TIL INDHEGNET NATURNATIONALPARK I VESTJYLLAND!

Vi siger nej tak til indhegnet Naturnationalpark fordi:

Mange mennesker vil blive begrænset i deres adgang til naturen.

Færdsel i indhegninger med store dyr er på EGET ansvar. Det er ikke ufarligt, som flere ulykker har vist. Hundeluftere anbefales at have hunde i kort snor. Det er bedst IKKE at have hunde med i indhegninger med dyr, da de kan reagere aggressivt overfor hunde.

Børnefamilier mm udelukkes, da færdsel sker på eget ansvar og man skal færdes stille og roligt, samt undgå høje lyde, når man er i nærheden af de græssende dyr.

Ryttere fratages deres mulighed for at ride i NNP, da kreaturer kan skræmme hestene. 

Friluftsliv med mountainbike og f.eks. orienteringsløbere, harmonerer ikke med at man skal færdes stille og roligt, man kan forvente at adgangen begrænses/forbydes. 

Bekymring om dyrevelfærd i NNP, da dyrene som udgangspunkt ikke tilskudsfodres. De bliver tvunget til at spise uønskede og mulige giftige vækster pga fødeknaphed. 

Det er bekymrende, at dyreværnsloven er lempet for de nye NNP, så der ikke skal være daglige opsyn på individniveau, men man kan klare det på et par ugentlige opsyn på bestandniveau. 

Vildtet der hegnes inde må kæmpe om føden med de store græssere. Modsat mangler de skoven til at søge læ og føde i. 

Vedvarende skov med naturnær skovdyrkning giver biodiversitet, lagrer løbende kulstof og sikrer god dyrevelfærd MERE end urørt skov gør.

Dermed producerer vi selv vores tømmer, som ellers skal importeres fra udlandet. 

Vi vil som lokalbefolkning IKKE omplaceres til andre områder, der måske ligger langt væk, for at nyde  vores natur og udøve vores fritidsaktiviteter. 

Underskriftindsamlingen slutter fredag d 17. December 2021. 

 

 

 

 

 


Lena Dalsgaard, Nej tak til indhegnet natur i Vestjylland.    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Lena Dalsgaard, Nej tak til indhegnet natur i Vestjylland. vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...