Nej tak til grusgrav i Bregnerød!

Nej tak til grusgrav i Bregnerød!

Markeret med gult er Region Hovestaden's forslag til nyt interesseområde. Råstofplanen for 2020 handler om grus og sand udvinding dvs. en grusgrav i Bregnerød. 

Som borger i Furesø kommune, vil jeg gerne klage over dette tiltag, da det fuldstændigt ødelægger et enestående område, der er et yndet udflugtssted for byen's borgere og ofte bliver brugt til træning i forskellige idræts discipliner - herunder orienteringsløb, cykling, løb og triathlon, da det har en perfekt beliggenhed og omgivelser uden for meget trafik.

Desuden vil det fuldstændigt ødelægge området omkring den økologiske gårdbutik, café og produktion på Stengården, der ligger på Høveltevej 40. Dette sted er også et meget yndet udflugtsmål og områdets bedste "plante-pusher". Det vil vi meget nødigt se ødelagt af en grusgrav.

For slet ikke at tale om gener for beboerne og især børnene der bor i Bregnerød, Ravnsholt og Kattehale i form af tung belastning af vejnet, mere støj og nyt støv. 

Noget kunne tyde på, at Regionen ikke har undersøgt områdets benyttelse inden dette forslag er kommet på bordet. Dette er ikke i orden. Denne underskriftindsamling er oprettet af utilfredse borgere, der gerne vil bevare området intakt.

Med venlig hilsen

OsScreen_Shot_2019-05-23_at_11.51_.14_.png


Rolf Flor (Borgerforeningen for Bregnerødområdet)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Rolf Flor (Borgerforeningen for Bregnerødområdet) tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...