Nej tak til Formel 1 i København

København egner sig ikke som væddeløbsbane for hurtige Formel 1-biler. Dels vil det skabe for meget larm og uro i et tætbefolket område i for lang tid, dels vil det skabe for store besværligheder for både borgere, insitutioner og erhvervsliv - og dels vil det koste for meget i både sikkerhedsforanstaltninger og når trafiklys, træer m.m. skal fjernes og senere genetableres langs ruten. 
Så vi siger nej, tak til Formel 1 i København - men vil foreslå konsortiet at tage ideen og istedet bruge de jyske motorveje omkring Herning til formålet. Boxen i Herning blev som bekendt også fravalgt ved Det Internationale Melodi Grand Prix i 2014, men nu kan Herning blive verdenskendt som Formel 1 destination i stedet for. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Dorte Thorsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...