Nej tak til 180 m høje vindmøller i Tjæreborg Enge

Vattenfall vil opstille fire kæmpemøller med en totalhøjde på 180 m i Tjæreborg Enge! 7 af de nuværende 8 møller med en totalhøjde på 97-100 m fjernes samtidig.

Derfor påtænker Esbjerg Kommune en kommuneplan-ændring som tillader vindmøller i området med en totalhøjde på 180 m, mens en ny lokalplan for området skal give mulighed for at opføre 149-180 m høje møller. I den nuværende lokalplan tillades en maksimalhøjde på 130 m.

Der vil desuden blive opført større tekniske anlæg bestående af transformerstationer og teknikbygninger. 

Det er et krav at der skal monteres blink på så høje møller - blink som vil kunne ses i det meste af Esbjerg og omegn. Møllerne forventes desuden at påvirke huspriserne i området, ligesom de kan have negativ sundhedsmæssig betydning for både mennesker og dyr. 

Ved at skrive under på denne underskriftsindsamling, som tænkes overrakt til politikerne primo januar 2021, tilkendegiver du, at du ikke mener, at der skal gives tilladelse til højere møller end, hvad den nuværende lokalplan tillader.

Der opfordres i øvrigt til at du desuden indsender et høringssvar til Esbjerg Kommune inden høringsfristen udløber d 13. januar 2021.


Anders Pedersen og Martin Olsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Anders Pedersen og Martin Olsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...