Naturområde uden vindmøller

Lemvig ligger ved Vesterhavet. Helt oppe ved Limfjorden. Her er stadig meget uberørt og rå natur. Noget af denne natur er ved at blive godkendt som naturpark under Unesco: https://www.geoparkvestjylland.dk/geopark/om-geoparken/hvad-er-en-geopark.
Samtidig har folketinget godkendt at opsætte 21 vindmøller under 10 km fra kysten ud for det område, som Unesco har fundet særligt og bevaringsværdigt.

Nu bliver dette område til et industriområde, hvor man vil kunne fornemme en maskinel summen og der vil være et gitter af kunstigt lys lige der, hvor solen forlader Danmark ned bag horisonten. 
https://group.vattenfall.com/dk/vores-forretning/vindprojekter-i-danmark/vesterhav-nord 
Vi har masser af vindmøller i Vestjylland. Mange af dem står ofte stille fordi de ikke kan komme af med strømmen.

Det er planlagt at opsætte mange flere vindmølleparker lige ved siden af det område, hvor de 21 møller skal stå. Men de 21 møller kan ikke blive lat sammen med de andre parker.
https://ens.dk/ansvarsomraader/vindenergi/udbud-paa-havvindmoelleomraadet/thor-havvindmoellepark

Vi må kunne bevare noget af den natur, som er så særlig og stadig urørt.

Skriv under for at bede folketinget om at genoptage planlægningen af kæmpemøllerne på Vestkysten, så der ikke kommer en stribe af 21 Møller det eneste sted hvor der ikke kommer vindmølleparker.
https://ens.dk/ansvarsomraader/vindenergi/udbud-paa-havvindmoelleomraadet

Skriv under, hvis du synes, at folketinget bør lave en samlet plan for alle de møller der skal stå i området ud for Lemvig, Struer, Holstebro. Så vi sikrer os, at der stadig bliver et stykke af vestkysten som kan opleves uden møller eller anden industri.

Skriv under, hvis du gerne vil være med til at lægge et press på folketinget, så de bliver opmærksomme på, at vindmøller ikke skal have lov til at stå steder, hvor naturen endnu er urørt. https://youtu.be/73UavneZ_zA

2020-06-09_20.59_.13_.jpg


Sofie Marie Høegh Henriksen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Sofie Marie Høegh Henriksen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...