Nakskov Toldbod som folkehus

Nakskov mangler et åbent og levende kulturhus, hvor byens borgere kan mødes om de ting der interesserer dem: musik, strikning, brætspil, gyserfilm, madklubber, udstillinger, fotografi, litteratur, debatklubber, skrivegrupper osv!

Nakskov har fået 100 millioner kroner af Realdania og A. P. Møller Fonden til at udvikle byens oplevelsesværdier til glæde for alle byens borgere.

Centralt i Nakskov 2030 planerne står Toldboden der skal fungere som et levende forsamlingshus, hvor fællesskabet kan trives og byens borgere kan mødes på tværs af køn, alder og uden at være medlem af en forening.

I Nakskov 2030 planerne er der afsat penge til netop det formål. Alligevel har kommunen nu valgt at sætte Toldboden til salg, så bygningen kommer på private hænder.

Denne underskriftsindsamling anser Toldboden som nakskovitternes kulturarv og ønsker at kommunen følger Nakskov 2030 planen, så Toldboden bliver brugt som et åbent og folkeligt kulturhus, der er til gavn for alle byens borgere. 

Skriv under, hvis du ønsker at Toldboden skal bruges som kulturhus. Resultatet bliver sendt til kommunens beslutningstagere. Formålet er at Nakskov får et længe savnet kulturhus i Toldboden.


Søren Marquardt Frederiksen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Søren Marquardt Frederiksen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...