Modstand mod genhusning af Hanssted skole på Otto Busses vej

Ifm. forestående renovering af Hanssted Skole er der fra skoleledelsen og politisk side peget på at eleverne i perioden på min. 1.5 år skal genhuses i pavilloner på Otto Busses vej i Sydhavnen.

D38145A6-C8F0-4427-A565-0887DD9C6D5E.pngPlanen er at eleverne dagligt fragtes i busser fra Hanssted skole til OBV. Det kræver 20 busser som samlet set udgør 400m bus.

Taberne er eleverne, som udover ikke at være hørt i sagen,  mister undervisningstid som ikke erstattes. 
Vi er bekymrede for børnenes trivsel og læring, og ikke mindst for elevflugt fra en ellers afholdt og god skole. 
Vi er samtidig også bekymrede for det trafikkaos 20 busser vil skabe i Hanssted kvarteret hver morgen og eftermiddag  

Busturen på 7.1 km foretages i myldretiden og forventes at tage min. 30 - 45 min. hver vej med ind/udstigning.   

Skolebestyrelsens forældrerepræsentanter har forsøgt at stille forslag om andre løsninger for genhusning, men bliver affærdiget af forvaltningen. 

Vi ønsker at genhusningsløsningen genovervejes, og at der som minimum redegøres for hvordan de bekymringer skolebestyrelsen har givet udtryk for håndteres forsvarligt med børnenes trivsel og faglighed i fokus. 


Med din underskrift hjælper du både børn og forældre tilknyttet Hanssted Skole med at gøre politikere og andre interessenter opmærksomme på det uhensigtmæssige, bekymrende og uansvarlige i beslutningen. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Trine Krak tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )