Modernisering af lokalplaner for rudersdal kommune

 

Kære Alle der har mere end 4m belægning i skel mod fortorv i rudersdal kommune. TAG JER I AGT!!!!

Vi har netop modtaget påbud om etablering af hæk mod vej, og reducere belægning til maks 4m imod fortorv/skel. Vi nævnte at andre ejendomme også har tilsvarende belægning i området, som argumentet da vi fik varsling om påbud, og kommunen har nu orienteret om at de forventer at kør sager for reetablering af hæk i området. Jeg kan forstå via private beskeder efter publicering af det oprindelige oplæg i Trørød gruppen at det også sker uden for Trørød. Særligt dem med dobbeltcarport 1m fra skel kommer nok i meget store problemer da de ikke tager hensyn til udsyn, trafiksikkerhed på gaden eller parkerings forhold på grunden.

Skal vi stå sammen, os borgere i kommunen, og kæmpe for en modernicering af lokalplanen. Hvad skal der til for at kommunen løfter en modernisering og dermed en lovliggørelse af det som de stiltiende i flere år har accepteret, som værende Ok i området. Det betyder selvfølgeligt ikke at vi ikke skal ha' et grønt Rudersdal - men at vi skal ha' en lokal der følger med tiden, så gaderne ikke bliver fyldte med biler og gaderne er sikre at køre og færdes på. 

Vores egen lokale grundejerforeningen forventer jeg ikke er behjælpelige, da de tydligt har taget parti, så vi må løfte i flok. Vi er nu tvunget til at reetablere fordi man ikke kan ændre en lokalplan så hurtigt. Men det betyder ikke at i andre skal igennem det samme, hvis vi kan løfte i flok. 

Er der nogen der har erfaring med at arbejde med at ændre i lokalplaner så skriv gerne en besked til mig. 

Kom forbi Krogholmgårdsvej nr 61 og skriv under på at vi kræver en behandling af dette i kommunalbestyrelsen og rejser det som et spørgsmål. 

Hilsen Louise - Krogholmgårdsvej 61 2950 

Du skal bo i rudersdal for at underskrive indsamlingen 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Louise Grann Laursen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...