Mod tvangsfjernelse af børn pga lovbrud/fejl fra offentlige ansatte?

I dagens danmark ytrer flere og flere borgere sig åbent i de sociale medier omkring, at de er udsat for lovbrud/brud på deres menneskerettigheder i form af, at de får tvangsfjernet deres børn på lovbrud - herunder usandfærdigheder om dem skrevet af sagsbehandlere rundt omkring i kommunerne. Når tvangsfjernelsen så er gennemført på disse vilkår, må de selvsamme borgere dernæst også sande, at kommunen i langt de fleste tilfælde ej heller følger og overholder den del af lovgivningen, som stadfæster, at de altid skal arbejde henimod en hjembringelse af barnet. Dertil må borgene også sande, at det ikke hjælper det mindste at bringe sagerne for Ankestyrelsen og Retten.

Skal dette bare have lov at fortsætte? Eller skal det stoppes? Er du selv udsat for dette, er du i familie med personer, som er udsat for dette, kender du folk i din omgangskreds, naboer mv., som er udsat for dette, eller er du blot modstander af disse ulovlige vilkår, da de jo også kan ramme dig og dine børn - så skriv under på denne underskriftsindsamling.

Underskriftsindsamlingen er oprettet med det formål, at videregive denne til samtlige relevante instanser, ministerier samt andre organisationer, som enten er magtindehavere på området eller som kæmper for børnenes tarv, menneskerettigheder og opretholdelse af lovgivningen på børneområdet her i Danmark, for at bringe fokus på problematikken og forhåbentligt få stoppet denne højst uheldige og ikke mindst ulovlige praksis.

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Marlene Rasmussen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook