Mistillidserklæring mod Rene Priess, Vicedirektør på Herlev Hospital

Rene Priess som er vicedirektør på Herlev Hospital har i pressen forsvaret direktionens valg om at blacklistet en jordemodervikar efter hun offentligt har udtrykt bekymring for de forhold patienter og ansatte bydes på hospitalets fødeafdeling.

Blandt fagfolk er der ikke tiltro til Rene Priess' forklaring om, at det handler om omsorg for den pågældende vikar eller at det er fordi at hun ikke er ansat i derfor ikke har mulighed for at bruge MED og derved har handlet forkert.

Rene Priess angiver det er forkert opfattet af kritikere at hans og direktiones arbejdsgang, hvis man mener der er tale om straf af den pågældende vikar eller hvis man er af den opfattelse, at direktionen ikke anderkender offentligt ansattes ytringsfrihed.

Med din underskrift på denne indsamling angiver du, at du ikke har tillid til den forklaring som direktionen er kommet med og at du ikke har tillid til Rene Priess som vicedirektør på Herlev Hospital

 


Thomas Markvart Sørensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Thomas Markvart Sørensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...