Minimumsnormeringer i Middelfart Kommune.

Som forældre er det blevet ganske tydeligt at de forhold, vi tilbyder vores børn i de kommunale daginstitutioner, ikke er tilfredsstillende. Hvordan skal vores børn klædes på til at omfavne fremtiden, når der er så få pædagoger og pædagogisk personale til at yde den omsorg og nærvær som læring kræver?

Jeg er selv mor til to skønne børn, der går henholdsvis i børnehave og skole, og jeg forventer, at mine børn er i et dagtilbud, hvor der er nok uddannet pædagogisk personale tilstede. Pædagoger og lærer som kan tilpasse læringsmiljøet til mit barn og samtidig yde den omsorg og nærhed, det kræver at få en gensidig relation, hvor barnet lærer og udvikler sig. Det gør ondt i mit hjerte, at jeg ved fagpersonalet skal knokle urimeligt meget for at nå en procentdel af alt det, de brænder for. De gør det super godt, og jeg har intet personligt at klage over, men jeg ser at fagpersonalet løber alt for stærkt, og dette har desværre en direkte indvirkning på børnenes trivsel i deres hverdag.

Der er forskel på, hvordan den pædagogiske praksis i institutionerne, men en ting er sikkert! Der er ikke nok timer på gulvet med dem, det hele drejer sig om! Ingen børn fortjener at nøjes med opbevaring og brandslukning. Børn skal være i et trykt miljø med tid til nærvær og omsorg, hvor de sikkert kan udvikles og dannes, udforske verden og sig selv, lege og danne relationer. Vi ønsker en stærk fremtid, og det er børnene, der skal sikre os og vores fremtid.

Implementer minimumsnormeringer i vores daginstitutioner NU og vær med til at sikre, at der er nok varme hænder til at passe på vores børn!

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Maria Lund Nielsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )