Medicinsk cannabis

Flere og flere artikler og forsøg viser, at cannabis har en effektiv medicinsk virkning på bl.a. hudkræft og formindskelse af tumorer. Dog er folk herhjemme meget skeptiske, grundet navnet cannabis i manges øjne, er synonym med illegalitet – af samme grund er det herhjemme, aldrig rigtig blevet testet om cannabis rent faktisk har den virkning, som mange artikler og undersøgelser ude i verden viser. Vi, reddigselv.nu, vil gerne være med til at fremskønne en forskningsproces på dette område, da eksempelvis 30% af de ca. 52.000 mennesker som døde i 2011, døde af kræft, hvilket i vores øjne er alt for mange.

En af grundende til at cannabis aldrig rigtig er blevet testet, kan skyldes at cannabis er en plante, og dermed et naturmedicin, som man med de rigtige fremgangsmåder, rent faktisk kan fremstille derhjemme. Hvis cannabis viser sig at virke kræftbehandlende, kan medicinal industrien risikere at miste en stor indkomst på kræftmedicin, hvilket de helst vil undgå. Dog syntes vi (reddigselv.nu), at menneskeliv er vigtigere end penge, og vil derfor gerne bede nettop dig, om din underskrift her på siden, så vi kan stå endnu stærkere i vores kamp om at få undersøgt cannabis’ medicinske virkning helt i bund.

 

I forbindelse med TV2s store kampagne Knæk Cancer, ser vi derfor dette som en mulighed for, at folk får øjnene op for medicinsk cannabis - måske er canceren faktisk allerede knækket, og måske kan du rent faktisk redde dig selv.
Vi er nødt til at få det undersøgt!

Kig ind på vores facebook gruppe og vis din støtte, ved at tilføje vores badge til dit profilbillede.

Vi takker på forhånd for din underskrift.