Lotte Lindegaard skal væk fra TV2

At kvinder sidder på en chefstilling er der plads til i vores samfund. Men der er ikke plads til at denne plads bliver varetaget af en person , som er med til at ødelægge ansattes liv. 

Hendes mål har været , at der skulle rulle nogle hoveder på baggrund af den viden, som var blevet offentliggjort om sexime indenfor medieverden.

Hun ville fremstå som pragteksemplar. Dette har kostet flere jobbet. Men også et tilbud om bestikkelse for at den anklagede ikke snakkede med offentligheden om det, har været i spil fra virksomhedens side . (Tavshedsklausul) DETTE SKAL IKKE TIES IHJEL!

De ansatte  var været udsat for urimelige undersøgelse forløb, hvor de ikke er blevet hørt. ALLE SKAL BEHANDLES ORDENTLIGT

Sådan en kvinde skal væk fra sin post , for før kommer der ikke et ordentligt arbejdsmiljø.

TV2 lever af vores penge samt reklame penge .. så vil du være med til at betale hendes løn ? NEJ VEL ! 

 

Håber du vil støtte op , så vi igennem fællesskab og dialog , kan vise TV2 , at dette er ikke i orden . 25034_48_39_0028.png

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift M.jensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...