Ligestilling for fædre i sager omhandlende samvær, kontakt samt bopælsret

Jeg ønsker at sikre ligestilling på børneområdet, alt for mange fædre & børn udsættes for afbrudt samvær og kontakt. Dette grundet systemets favoriserring af mødre og deres "ret" til at lave samværs chikane, ødelægge forholdet imellem fædre og børn. Dette skal tages op på politisk niveau, så der kan komme ligestilling i vores familieretshus, ankestyrelse og familieretten/ byretten. Det er opslidende for fædre både økonomisk og følelsesmæssigt at kæmpe mod et system, som på forhånd har udpeget ham som taber. Der er så lange sagsbehandlingstider at mødre kan præge deres børn i flere mdr og afskære fædrene for kontakt og samvær, dette er ødelæggende for forhold imellem fædre og børn og sikre på ingen måde barnets sundhed, udvikling og trivsel samt barnetsrettighed omkring at se begge forældre. Det er vigtigt at understrege dette gælder de sager hvor både mor og far kan varetage barnets sundhed og udvikling, dette skal dog ikke være op til moderen at anskue om en far kan løfte opgaven. Moderen har oftest et økonomisk ensitament til at have både bopæl og få børnepenge faderen af. Moderen har oftest en lav indkomst og bliver belønnet af systemet økonomisk for at have børnene, dette skal der være en skærpet opmærksomghed på.     

Har du yderlige spørgsmål kontakt mig endelig.

Venlig Hilsen

Socialrådgiver Line Dahlgren. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Line Dahlgren tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook