lang åbningstid på Domapoteket,

Click here...
Annoncer  E-avis  Menu   
 
Mads Korsholm slås for, at Domapoteket fortsat skal være vagtapotek, så de mange kunder i Roskilde-området kan få medicin om aftenen og om natten. (Foto: Erling J.)
Mads Korsholm slås for, at Domapoteket fortsat skal være vagtapotek, så de mange kunder i Roskilde-området kan få medicin om aftenen og om natten. (Foto: Erling J.)

Slås for vagtapotek

Mads Korsholm vil bevare lang åbningstid på Domapoteket, så kunderne slipper for at køre til andre byer

AF TORBEN KRISTENSEN
Den nye ejer af Domapoteket Mads Korsholm kæmper i øjeblikket for at bevare en lang åbningstid, så de mange indbyggere i Roskilde og Lejre ikke skal køre til andre byer, hvis de skal bruge medicin om aftenen og om natten.

 

Problemet er opstået efter en lovændring, der skærer på antallet af apoteker med længe åbent i hele landet, fordi staten vil spare penge på det tilskud, der ydes for at give borgerne denne service.

Derfor skal den nuværende ordning med døgnåbent ophøre ved udgangen af 2016. I stedet oprettes færre såkaldt vagt-apoteker, der har åbent fra klokken 6 til 24. Disse skal ligge i byer med et akuthospital, hvor kunderne så kan hente fornøden medicin i den resterende del af døgnets timer.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Birgith Hyldgaard tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...