Lad pasningstilskuddet følge barnet!

 
 
Alle landets kommuner har siden 2002 haft muligheden, hvorfor er alle kommuner ikke med endnu?
 

"Hvis en mand fra et andet EU-land er i Danmark for at arbejde og han bor i en kommune, som yder tilskud til pasning af egne børn, så kan hans kone få tilskud til at passe deres børn – ikke bare i Danmark, men også i hjemlandet."  Tirsdag d. 18 juni 2019, ditoverblik.dk

Dette betyder altså at, eksempelvis en polsk mor med tre børn kan rejse op til sin mand, som bor og arbejder i Horsens, kan opnå ret til dette tilskud på linje med nogle danske forældre. Der er intet krav om at de skal være bosiddende i Danmark og kan derfor tage 3500kr med hjem til Polen, pr barn.
 
Jeg undrer mig, hvorfor er denne Danske tilskudsordning, endnu ikke er indført for alle Danske familier, i alle Danmarks kommuner endnu? 
 
De lange ventelister kunne blive aflastet og hvorfor ikke lade pengene følge barnet? 
Når pengene følger barnet, kan forældrene frit vælge hvem der skal passe deres børn og set fra kommunens perspektiv er der intet at tabe, økonomisk er regnestykket jo det samme.
 
Vi er mange familier, som ønsker at kunne passe vores børn hjemme, fremfor at skulle sende dem afsted i institution, især i disse tider hvor der er så meget pres på vores dygtige pædagoger. 
 
Lad pasningstilskuddet følge barnet fra de er 24 måneder og frem til skolestart.
 
Tak for din tid.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Arnannguaq Zeeb tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...