Lad MINT blive i Danmark

915EFB48-E64A-4014-A88A-D4AA5D4E6C63.jpeg

 

Mint er 13 år.

På mandag skal hun forlade Danmark.

Hendes mor og lillebror må blive i Danmark, men hun skal alligevel forlade landet, da udlændinge styrelsen ikke mener hun er integrerbar.

Regeringens, DF's og Socialdemokraternes lov om integrationsvurdering af børn viser igen sin absurditet.

Mint's BonusFar er dansk statsborger, og han er endnu en af de uskyldige danske statsborgere, som må flygte fra Danmark til enten Sverige eller Tyskland (eller et helt tredje land) for at kunne være med sin famlie.

Manden har aldrig gjort noget galt - andet end at gifte sig med en udlænding uden for EU. En person, som er ikke vestlig, og som i følge Mette Frederiksen er Danmarks største problem.

Mint's skole siger god for hende. Hendes lillebror og mor må være her. Det er så trist, så trist og helt uforståeligt. Udlændingeministeriet mener, at Mint bare kan bo med sin far i Thailand. En far, der lider af psykisk sygdom. Det er så langt ude, at man ikke kan forsvare det.

På mandag skal Mint være ude. Og igen bliver en famlie splittet ad.

Gør en forskel ved at råbe Christiansborg op, råbe Danmark op !

- ved at underskrive underskriftindsamling.

Kærlighed kender ingen grænser - danskere skal kunne bo i Danmark med deres familie. NU!

Lad denne underskriftsindsamling være startskuddet på en ændring af gældende lovgivning, hver menneske er individuelt, hvor sag er forskellig og alle sager, som denne bør behandles individuelt og personligt.

 

Lad MINT blive ! 

 

#ladmintblive 


Kenneth Santa Sørensen    Kontakt forfatteren af dette andragende