Lad 2-årige Owen og hans mor blive i Danmark

2-årige Owen og hans mor er blevet udvist af Danmark,

 Abigail har boet her i 7 år, lært dansk, uddannet sig og fået job.

En drøm er blevet til mareridt for Abigail og hendes familie. Vi må hjælpe det vi kan og få fortalt hvordan det står til med vores samfund, at vi udviser mennesker som kan berige landet med en masse godt. Abigails søn har aldrig før været ude af landets grænser, Danmark er hans hjemland, det er her hvor han skulle have en god og tryk opvækst, det var drømmen at de kunne have et dejligt familieliv her. I går blev Abigail og hendes søn hentet af politiet fra børnehaven og Abigail blev behandlet som en kriminel, trods hun har fulgt alle regler og betingelser for at være en god dansk statsborger. HJÆLP ABIGAIL og hendes kamp for en bedre fremtid for hende og hendes familie.

Hjælp Abigail og Owen -skriv under

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sif Luna Koch tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook