Kortere skoledag på Tåsingeskolen

Tænk sig at stå med armene i vejret efter en boksekamp kun 12 år gammel..! Det er noget af det mest ultimative... 

Men når skoledagene bliver for lange - man mangler overskud og energi - så stopper det man bruger sin fritid på.. 

Er det holdbart for vores børn og unge..? Skoledage der går fra 8-15.30 - samt lektier oveni- DET ER SIMPELTHEN FOR MEGET..! 

Som mor og ikke mindst foreningsleder - ser jeg konsekvensen meget ofte. Vi i foreningerne mister vores teenagere og dermed også vores fremtidige sportsudøvere.... Som mor ser jeg et barn der er træt, uoplagt og som har mistet lysten til det at være i en forening - simpelthen på grund af STRESS... kan dette virkelig passe...? 

Skal vores børn sidde foran en skærm og slappe af til åndssvage tv-programmer eller falde i søvn når de kommer fra skole..? 

Nej de skal ud og dyrke deres idræt- have et fritidsjob- samvær med familien og ikke mindst deres venner. De skal lære vores fantastiske foreningsliv at kende- få en masse oplevelser med deres venner fra foreningerne. De vil dermed også spise sundere- træne regelmæssigt- både på det kognitive samt fysiske plan, lære at være selvstændige, turde gøre noget at andre ikke gør... 

Med denne underskriftsindsamling vil jeg gerne give vores politikere muligheden for, at se hvor mange forældre vi egentlig er, der rent faktisk vil have vores glade og aktive børn igen..! 

Det hele her er startet med et opkald fra min grædende teenager der ikke kan overskue skolen - og som savner at træne i hendes Bokseklub. De er 4 piger der nu vil starte en underskriftsindsamling på skolen fra eleverne... Vi håber nu at jer som forældre vil hjælpe dem..! 

 

IMG_4319.JPG

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Christel Black tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...