Kommunens nedfældningsarbejde

Kære medborgere i Rødekro og omegn

ifm. Kommunens såkaldte udtydning af bevoksning flere steder i Rødekro, ser vi os nødsaget til at skabe yderligere opmærksomhed omkring dette. 
Vi er i udgangspunktet fire beboere fra hhv. Klosterbakken og parkvej, som desværre oplever øgede gener ifm. kommunens beslutning om at fælde store dele af den bevoksning, som adskiller privatgrund fra offentlig vej. Herunder kan nævnes øget støj fra trafikken, kig-gener, samt bekymringen for potentielt stigende grundvand. 
Vi søger derfor andre borgere, som oplever øgede gener, som ligeledes ønsker at få kommunen i tale. Dette, da vores forsøg på dialog desværre er blevet mødt med ligegyldighed og ligeledes har været meget enslydende og/eller mangelfulde.


Med din underskrift har vi mulighed for at få kommunen i tale, så vi ommuligt kan gå en lille smule af vores privatliv tilbage. 


Thomas Warming Carstensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Thomas Warming Carstensen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...